|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Harajuku, ja chce następne simyyy . A może zrobisz Bou? xdd *.*
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo podoba mi się visual key, chociaż pewnie nie miałabym odwagi się tak ubrać, nawet jeśli mieszkałabym w pięknej Japonii.
![]() Jedyne co mi się nie podoba u twoich simów to makijaż. Mogłabyś pościągać bardziej realistyczne szminki, bo te z maxisa nie prezentują się zbyt dobrze. Przyznaję, Bou jest słodki. ^^ Na początku też byłam pewna, że jest płci żeńskiej, dopóki ktoś mi nie powiedział, że jest mężczyzną. : x |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Woooow^^. Ja chcę mieć takiego chłopaka!! ^^. Pięknie ci wyszedł.
PS. Daj zassać, pleeeeaaaaseeee!! |
|
|
#5 |
|
Guest
|
oki^^ Tylko powiedz jak xDD hehe nigdy nie dawalam simow do sciagania, dlatego nie wiem jak V.V"
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A dużo masz dodatków z neta do niego? Jak coś to zastąp je maxisowymi (ale swoje jak najbardziej daj), no i wejdź w warsztat, twórz simy, a potem: Spakuj Sima do pliku. Wybierz tego przystojniaczka^^, no i napisz mu jakiś opis, kliknij przycisk zatwierdzający. Sim w pliku będzie na pulpicie. Potem sobie poradzisz- wejdź na MTS2.com i dodaj go, a jeśli przyjmą- wyślij linka.
PS. A jeśli sobie nie poradzisz, to wyślij mi ten plik na PMa, dobrze? |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Mam prośbe - zrób mi w simach zespół The Gazette albo Dir en Grey i daj do ściągnięcia. Boskie są!
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
hehe dobrze^^
robilam juz kiedys Rukiego i Uruhe, wiec moge zorbic jeszcze raz^^ milo ze sie komus podoba^^ |
|
|
#9 |
|
Reputacja: 15
|
Okropne. Ta druga wygląda jak jakaś wiedźma, nie wiem, zombi, straszydło. Ogółem jakieś nawiedzone te simy.
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
eee, fajne! Cos innego ^^ Zwykły chłopak jest mraaau
|
|