|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
Ale z tą poświatą, czyli wpadaniem w trans to ja wiem ;]
Bo jest ta srebrna poświata, ale także takie światło, które pada tylko na sima. Sim przed graniem zmienia ubranie na wizytowe i przed i po występie słychać oklaski ^^ To w tym dodatku doszło, tak?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Tak Monialka, to doszło w CW... Rzeczywiście fajna animacja
![]() Trzeba mieć na maksa miłość do muzyki rozwiniętą i wtedy się pojawi - to info dla Heleny
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Zamierzam zakupić Czas wolny i mam parę pytań otóż :
1. Czy w Czasie wolnym można grać w jakiś sport? (tj.koszykówka etc.xD) 2. Czy w Czasie wolnym są jakieś new fryzury i meble? 3. Czy w ogóle warto zakupić CW? xDDD |
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
|
1. Tak można grać w kosza i piłke nożną, a także rzucać piłką do futbolu amerykańskiego.
2. Tak całkiem sporo fajnych ciuchów, fryzur trochę mniej. 3. To zależy, ja bym wolała jednak CPR lub OŻ. Czas wolny nie wiele wnosi do rozgrywki wg mnie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dzięki;***
Postanowiłam ,że najpierw zakupie Osiedlowe Życie , a po mikołajkach CW
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Proszę mam prośbę. Powiedzcie mi czy czas wolny jest fajny i w ogóle jakie tam dochodzą obiekty. Bo ja zastanawiam się nad jego kupnem i nie chcem zmarnować kasy.
|
|
|
|
#7 |
|
Admin Emeryt
|
Proszę poczytaj sobie trochę a się dowiesz.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mam pytanko. W necie czytałem że w czasie wolnym będzie można grać w football amerykański czyli ragby. Jak w to zagrać? U mnie nie ma takiej opcji. Jaki obiekt jest potrzebny do tego? Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
Rzuca się tylko piłką do futbolla. Jest bodajże w Baw się... Porzucaj (lub Rzucaj) piłką
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Kiedyś widziałam zdjęcie gdzie simka trzyma na rękach małe dziecko i jednocześnie czyta książkę. Podobno można tak zrobić kiedy ma się na maxa rozwinięte hobby film i literatura. Jeśli tak to jak to zrobić? A może to był po prostu jakiś hack?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|