![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Wnętrza domu starałam się utrzymać w kolorystyce różowej. Nie jest sterylnie czysty i idealnie uporządkowany, gdyż mieszkająca w nim simka nie należy do simów przesadnie schludnych i czystych. ***
Dom leży niedaleko domu, który poprzednio pokazywałam na forum, dlatego jest w podobnym stylu i zewnątrz ma ten sam kolor. Ostatnio edytowane przez Charionette : 29.01.2015 - 13:17 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bez obrazy, ale z zewnątrz to wygląda jak stara rudera
![]() Ale nie martw się. W środu mi się już całkiem całkiem podoba ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z poprzednikiem.
Z zewnątrz przydało by się więcej kolorów. To wygląda jak jakiś dom, w którym straszy (na zewnątrz) Natomiast w wewnątrz jest pięknie. Trochę za dużo napchałaś takich małych dodatków: Jak buty rękawiczki. Dzięki temu dom jest ładniejszy. Bardzo ładna simka. 7/10 Do osoby na dole: Jak już coś to ująłeś. Ostatnio edytowane przez Rëñáës : 05.01.2008 - 11:07 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Na zdjęciu gdzie ujełeś drzwi domu, przypomina mi to trochę wejście do tajemniczego ogrodu. Świetnie bryła wyglądała by gdyby trochę było drzew w ogrodzie.
Wnętrze ma swój klimat, te buty przy wejściu, półka na zdjęcia w kuchni, przy tv mnóstwo drobiazgów, wszystko skupia się w jedną całość - bardzo mi się to podoba. To taki azyl dla Twojej simki ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Co do kolorów na zewnątrz, trochę bałam się kombinować z kolorami. Wole raczej stonowane kolory ścian(brązy, biel). Ogród był robiony na samym początku, wtedy zakładałam, że będzie to dom "clean" i zabrakło mi wyobraźni przy torzeniu go z samych maxisowskich roślin i mebli. Kiedy skończyłam wnętrze do ogrodu nie chciało mi się już wracac
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 13
|
![]()
No trza przyznać, że z zewnątrz nie prezentuje się za ciekawie. Objawia się moje uprzedzenie do domków bez fundamentów.
![]() Ogólna ocena - 8/10 - Odjęłam za wygląd zewnętrzny i jadalnię. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No sr , że tak na pisze ale ..
Nie podoba mi sie łazienka nie wiem czemu może temu ponieważ nie lubię różowego !!A zato podoba mi sie wszytko !! Dom , kolor Mam zastrzeżenie co do ogrodu ponieważ na około domy jets pełno tych kwiatów a ogółem to na parceli jest smutno!! o.O <lol> |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dom ładny,
Jedynie co nie pasuje to ta zaróżowiona łazienka. Zbyt różowa. A tak to 7,5/10 Pozdrawiam SilentLie |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mi się podoba.
Najbardziej podba mi się sypialnia, a najmniej: jadalnia. Jadalnia jest zbyt ciemna... Reszta OK! 9/10
#10 |
Guest
|
![]()
wszystko jest ok. tylko jadalnia, która jest znajdująca lodówka, to mi się za ciasno obok framugi.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|