|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Blądynka, pięknyc bląd, ekskluzywnym, najwarzniejsze, Otuz, zut - poprawiałaś Ty te błędy, bo jakoś nie widać.
Bryła całkiem ładna, tylko pokrycie ścian za ciemne jak dla mnie. Ładna łazienka, niektóre kolor (mebli do tapet i odwrotnie) dla mnie nie pasują. Co do ogrodu - nie podoba mi się staw przy wejściu i zagospodarowanie basenu (jego kształt jest ładny). |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Blądynka, pięknyc bląd, ekskluzywnym, najwarzniejsze, Otuz, zut - poprawiałaś Ty te błędy, bo jakoś nie widać.
Bryła całkiem ładna, tylko pokrycie ścian za ciemne jak dla mnie. Ładna łazienka, niektóre kolor (mebli do tapet i odwrotnie) dla mnie nie pasują. Co do ogrodu - nie podoba mi się staw przy wejściu i zagospodarowanie basenu (jego kształt jest ładny). Sorki, ale wyskoczył błąd i nie ma mojego postu (jakby wyświetlił się 2 raz, to proszę się nie wnerwiać. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Za dużo elementów szklanych w bryle - dom wygląda jak szklarnia.
Wewnątrz spodobała mi się tylko kuchnia, pasuje do charakteru Twojej simi, reszta jest tragiczna. Myślałem, że skoro taka amantka z Twojej simki to wszędzie będzie róż, czerwień. Wszędzie świece, serducha itp. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
mi się bardzo podoba
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bryła jest ładna, jeżeli chodzi o basen to przypomina to raczej jakąś małą wannę. Powiększyła bym troszkę ten basen a jeżeli nie ma miejsca w ogóle bym go usunęła. Co do kuchni to nie chciała bym mieć takiej - za mała ;/. Z lotu ptaka domek wygląda bardzo ładnie. 8/10 pkt
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
super domek. bardzo ładny. piszesz że to twój pierwszy domek. a może dasz do pobrania?? tylko prosiłabym abyś napisała jakie potrzebowałabym dodatki żebym mogła sobie ściągnąć. ja mam tylko the sims2
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Powiem tak jak na pierwszy dom jest super ale strasznie nie podoba mi się ten basen :/ jak simy mają się wnim kompać a tym bardziej pływać ani to basen ani ozdoba oprocz tego basenu nie mam zastrzerzen
pozdrawiam |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
USUEŁAM DLATEGO TEN POST BEDZIE PUSTY ...
Ostatnio edytowane przez Gratka95 : 25.03.2008 - 09:20 Powód: USUNIECIE |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawy domek i fajny pomysł.Tylko ten basen taki dziwny bo krzywy.
|
|