|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie podoba mi sie 7/10
POZDRO |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pomysł ciekawy co do odbiorcy domku. W środku nawet fajnie ale na zewnątrz jak dla mnie za pusto. 6/10 (środek 8.5/10)
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
O nie.... fatamorgana .. Znów ta sama simka tylko ze ma inaczej na imie i nazwisko .. to co one są klonami ? agółem świetny domek najładnjeiszy ze wszytskich które zkrytykowałam dotychczas ;p
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Hehe dzięki za oceny :*
Gratka95 szczególnie tobie dziękuje za ocenę twój pierwszy dom na forum też był okropny ale niechciało mi się go krytykować ![]() ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Mi się zdaje czy ty masz nie widzialny podjazd?A jak masz i da się abyś dał ściągnąć do dasz?Domek OK ale na zewnątrz za mało roślin.Postawię ci 8,5/10.
Ostatnio edytowane przez goocha : 26.03.2008 - 15:38 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hehe xD wiem ..xD to kompletna fatamorgana te moje domy xD normalnie masturbaacja na krańcu xD eheh ;p ty a czemu ty krytykowac nie chezs ? ;d boisz sie mnie ? (żarcik) hih..spoko xD krytukuj ile wlezie tylko nie do dziarki aby mi sie nalezalo tylko do jaj xD eheh ;p pozdr for you ^^
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się, bardzo ładny. Wszystko mi się podoba i wg. mnie pasuje do siebie - nie powalił mnie i nie będę o nim śniła po nocach, więc nie dam 10, tylko 9/10
![]() (Gratka95, strasznie mnie drażni twój sposób pisania z tym "eheh, hihi i xD") |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła przeciętna, ale ma to coś
![]() Ocena: 10/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|