|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
ale mnie sie moje domki podobaja. sa male przytulne i proste. za stara jestem na kombinowanie, stawianie na skos czy inne takie pierd*oly. uwagi odnosnie kolorystyki przyjelam i w sumie uwazam, ze macie racje. wszystko jest kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje. i wlasnie w tym miejscu mamy tego dowod
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
mabda- o gustach, owszem, nie dyskutuje się, ale o wnioskach estetycznych tak
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
chodzi mi wylacznie o to, ze w domu sama nie ustawiam mebli na skos, bo to jest niewygodne i niepraktyczne dla mnie. i to samo przenosze do simsow
![]() zdziwilo mnie to, ze domki, ktore naprawde sa cienkie [nikogo nie urazajac], spotykaja sie z wiekszym uznaniem. wiem, ze moj nie jest idealny, ale do tej pory nie spotkalam sie z opinia pod innymi projektami w stylu "nie umiesz dobierac mebli" [od osoby, ktora swoim domkiem nie miala odwagi sie pochwalic] |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wiesz Mabda nie bierz tych wszystkich komentarzy zbytnio do siebie. Nie ma co pokazywać fochów. Zamieszczając dom na forum mogłaś się spodziewać krytyki. A to, że ktoś zwróci Ci uwagę nie oznacza, że dyskutuje nad Twoim gustem. Bo dyskusja a wyrażanie swojej opinii do dwa rozbieżne słowa.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nie pokazuje fochow. spodziewalam sie krytyki, ale nie az takiej, bo ja naprawde jestem zadowolona z tych domkow. zwalam to glownie na roznice wieku [bo srednia na tym forum to chyba 13-15 lat]. ja po prostu stawiam juz na cos innego
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem to nie dostałaś aż tak bardzo skrytykowana. Pamiętaj nie ma co się zrażać. Bardzo chętnie zobaczyła bym Twoja kolejną pracę.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
w tym domku nie stawialam na wystroj, a na przytulnosc i szybkosc urzadzenia
![]() aha, a w zakatku nie ma rzezb. to sa lampy z reflexsims polaczone z jakas swieczka ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiele osób w wieku 13-15 ma dość duży talent do robienia domków, projektowania ciuchów itd. Nie lubię tego typu wypowiedzi, starzej - nie znaczy lepiej.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ale starzej znaczy inaczej
inne podejscie, inne potrzeby nie mowie, ze mlodsze jest gorsze. nigdzie tak nie napisalam i nie chce, zebyscie tak to odbierali |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Masz fajne pomysły na aranżacje wnętrza. Jednak żeby był lepszy efekt musisz trochę pokombinowaną z kodami na ustawianie mebli, ponieważ ciężko jest uzyskać fajny efekt bez tych kodów. |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|