|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowa simka a raczej simki.=D
Endie ![]() ![]() ![]() ![]() [sorki za słabą jakoś zdjęć endi nie ustawiłam ostrości ![]() Cho ![]() [wiem że tu wyszła tak jakby miała za duży nos ale tak nie jest ![]() ![]() [tu w ogóle wyszła tak jakoś psycho xD ale mi się podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ________ Plus Bonus Cho ze swoim facetem =D ![]() hyhy. proszę o ocenki. ![]()
Dekireba kono mama tsutsumarete owaritai Sono negai wa yoru wa munashiku asa wo tsuretekuru Yasashikute atsukute hikyou na KISSU de ![]() Irodotte yo saigo no yoru tsuki ga terashiteru Ostatnio edytowane przez shiyo : 08.07.2008 - 19:55 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kocur, dużo to z tych zdjęć nie wynika, na każdym robią jakieś zabójcze miny... z tego co widzę to w pierwszej podobają mi się bardzo oczy ale wydaje mi się robiona z pierwszej twarzy, nawet jeśli nie jest.
Drugiej to już kompletnie nie widać. |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nie widać to znaczy ?
![]() Trochę za bardzo się szczerzy tak ? hmm. szpoko zaraz cyknę jakieś porządniesze foty ![]()
#4 |
|
![]()
Endie, Hmmm...ma śliczne oczęta, tylko troszkę za duże ^^ Na drugim zdjęcia ma super poze XD Wygląda jak maxis, ale co tam. Brwi maxisowe :x
Cho, Znów maxis brwi! XD Simka ogólnie ładna, tylko dałabym jej mocniejszy makijaż oczu i ciemniejsze oczęta XD Czekam na wiecej ;*
#5 |
|
![]()
dzięki nicole dzięki Pam ;*
___ ktoś jeszcze skomentuje ? ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Obie sąą ładne, ale Ta pierwsza ma dziwne usta i takie wielkie oczyy
![]() ![]() Ale brwiiiii... Druga jest chyba ładniejsza tylko taka jakaś wyblakła jest ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dziękuje za wszystkie komentarze
![]() a więc nowi simowie (jest to parka) w owym mrocznym stylu ;D tak mnie jakoś dziś naszło.Uznałam,że śmiesznie by było zrobić taką parkę a więc komentujcie owoce tej pracy ^^. Matt ![]() ![]() ![]() Jade ![]() ![]() ![]() ii razem.. ![]() oraz. (niee posądzcie mnie o demoralizację.xD czy coś ale Jade tak ładnie tu wyszła że muszę wstawić te foro ![]() ![]() _____ pees specjalnie dla Pam i blleeee ściągnełam brwi <brawo> ;> hehe. komentujcie ![]()
#8 |
|
![]()
Wow XD Brwi
![]() Mają jakieś takie kwadratowe oczy O.o Ogólnie moze być, aczkolwiek skiny mi sie nie podobaja XD Zapraszam do mnie, nowa simka XD
#9 |
Guest
|
![]()
Para - śliczni są ;D
|
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nelly i Elle są piękne... i fajne zdjęcia robisz...
Elle - elf nie w moim guście i w życiu nie zagrałabym taką fioletową simką, ale cóż - przypuszczam, że Tobie się podoba, a to jest ważne ![]() Mel ma spoko twarz, ale włosy mi się nie podobają... Może nie jestem hop do przodu z modą? Sher w wydaniu Henny zdecydowanie bardziej mi się podoba - taki wamp z tej slodkiej laluni powstał ![]() Endie i Cho - jakoś nie trafiają w mój gust. Nie lubię imoł i od Matta mnie odrzuca - jak facet, to facet - po co mu makijaż (ale to tylko moje zdanie ![]() ![]() Jade już fajniej - rzekłabym taka "pipa" ciemności ![]() Nio - to kuniec ![]() Pozdrawiam i mam nadzieję, że za bardzo nie zjechałam? Ważne, żeby Tobie się podobały ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|