|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się! Śliczna!
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Następna simka. Znowu zdjęcia z Warsztatu, bo gra nadal się zawiesza <przeprasza>
Jest to Dominique. Śliczna, powabna i delikatna simka. Oto ona: -twarz: ![]() ![]() -reszta: ![]() ![]() ![]() Wszystko. Lecę. PS. Proszę o oceny;] |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ale śliczna! Dasz do pobrania?
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 22
|
![]()
Jak dla mnie zbyt maxisowa. Za bardzo widać w niej pierwszą twarz. Staraj się je bardziej modyfikować.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Zmodyfikowałam trochę twarz poprzedniej simki. Oceńcie sami, czy na lepsze czy na gorsze.
Dominique: ![]() No więc komentujcie. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
na lepsze chociaż teraz wygląda jakbym jej męża wykastrowała bo tak ma oczy i wygląda jakby byla wk******a
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
yy? Ma po prostu skośne oczy i lekko 'wygięte' brwi do środka.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Widzę, że w drugiej wersji dużo zmieniłaś. Podoba mi się kształt twarzy, ale usta są do niego nieproporcjonalne. Nos jest ładny, ale myślę, że powinnaś lekko poszerzyć usta i zrobić mniej skośne oczy. Mogłabyś dać ją w innej fryzurze tak, żeby było lepiej widać kształt twarzy? Ogólnie 7/10 Czekam na następne prace.
Pozdrawiam ![]() cherryalex |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
pierwsza wersja b. ladna, a druga- beznadziejna ._.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|