|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
Ja dzisiaj dostałam dżina. Nie wiem dlaczego cyganka mi go dała (mi, bo zrobiłam moją rodzinę), bo mój brat miał rozwinięty maksymalny entuzjazm do gier i nic się nie stało, mój ojciec miał platynową aspirację do końca życia i także nie dostał tej lampy...
Nie mam pojęcia dlaczego ktoś dostaje lampę... A także nie wiem co robi życzenie "wewnętrzny spokój", bo gdy dżin spełnił to życzenie, to nic nie zmieniło - myślałam, że aspiracja się podniesie, ale nie - simka ciągle bardzo szybko traci szczególnie głód,energię,higienę i pęcherz - szybciej niż wszyscy o.O A niemożliwe jest to, że tak szybko traci, bo życzenie się nie spełniło, bo ta simka miała złotą aspirację w tym momencie, gdy wypowiadała życzenie... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Wewnętrzny spokój to wieczny platynowy pasek aspiracji.
Mi cyganka przychodziła tylko w nocy, kiedy korzystałam z jej usług, tj. kupiłam te eliksiry miłosne, prosiłam o wyswatanie itd. xD |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hehe.. Ja jeszcze nie miałam okazji spotkać Djina w 2 ;] Nawet o nimnie wiedziałam
A ten pasek to pasek Aspiracji czy Reputacji??
|
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Aspiracji - tylko, że teraz są dwa
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Aha dzięki ;D
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Szkoda, że dżin to tylko dżin... ;p
Mam na myśli potworki dochodzące z każdym dodatkiem, bo np. wampirem można sterować itd... ): |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Szkoda, że simka nie może flirtować
... Wskrzesiłam lampą ładną prababcie Wiktora Aspiranta. Ale, że mam Magie Kodów xD mam mnóstwo lamp. Jej życzenia? Na razie tylko uroda ( Nie wybierałam jej aspiracji. Romans to jej moc xD ) Aha... Szczęście to nie zombi
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
@up: Twoja simka powinna mieć teraz bez przerwy platynową aspirację (to daje wewnętrzny spokój)
Mojej rodzince cyganka też ostatnio podrzuciła lampę. Fajny jest wewnętrzny spokój ^_^ |
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 12
|
Tak myślałam, że to zwiększa aspiracje lub sprawia, że nigdy nie będzie czerwona, ale nic mi się nie zmieniło... o.o
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
O coś się zapytam:
Czy jeśli nie mam na Studiach (tymczasowo) może mi się pojawić zombie podczas wskrzeszania? |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|