|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie, ja też zastanawiam się nad kupnem TS2 Deluxe, ale nie wiem jak wygląda instalacja gry (czy wszystkie dodatki instalują się razem, czy mozna wybrac, które dodatki zainstalowac), rowniez nie wiem, czy po zainstalowaniu Deluxe, będzie mozna instalowac inne dodatki do TS2?
#3 |
Guest
|
![]()
Coo ?! Po co wydawać tyle kasy na NŻ (79 zł) jak można kupić double delux za 89 zł ? Kupiłam kilka dni temu. Gierka działa jak należy. Na początku obawiałam się, że będzie jakaś nie pełna wersja. Jednak wszystko jest idealne.
Są lampy i kilka sukien ślubnych. Tak samo fryzury z welonem. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
E tam, e tam. Ja kupiłam mamie(czyt. kupiłam jej i sobie gram xD) na gwiazdkę i powiem wam że innej wersji nie było. W sklepach nie było wersji podstawowej, tylko double deluxe. Tyle, że ja nie mieszkam w Polsce tymczasowo ^^".
Jak mówili poprzednicy, kosztuje tyle ile dodatek a masz na niej i wersje podstawową i dodatek, a do tego mini dodatek. Fajnie nie? Wszystko jest ładnie spakowane na jedno CD, plus dodatkowe CD do płyty DVD. Nie widziałam żadnego Mega Deluxe Edition nie widziałam. Może dlatego że nie mieszkam w NY tylko w IL xD. |
![]() |
#5 |
|
![]()
ja tego też nie wiem, ale wole mieć każdy dodatek w osobnym pudełku na osobnej płycie.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
deluxe kupisz na allegro
|
![]() |
#7 |
|
![]()
A ja widziałam w katalogu z książkami, 'Klub dla ciebie', bodajże. [kdc.pl]
#8 |
|
![]()
Jak to? Przecież ostatnio w empiku byłem to było The Sims 2 Deluxe i inne
W Polsce musza być skoro w tym empiku było ^^ |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Są w Polsce Sims 2 deluxe to jest połączenie the sims 2 i nż tam są też filmy z trikami i kody jakich podobno w necie niema(jakieś nowe chyba) ale nie wiem czy w polskiej wersji językowej
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
The Sims 2 Mega Edition Narazie w Nowy Yourku
![]() ![]() ![]() zawiera The Sims 2+Akcesoria I dodatki Smycz Bryloczek I ksiązeczke z kodami (kodów nie ma na necie) kod np. na to ,że nie rosną chwasty że każdy umnie czarować . Jakie kody to nie wiem bo tego nie kupiłem ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|