|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mi sie podoba ten dodtaek jest sporo mebelkow, no i jakies sensowne dywany! dlamnie takie dodtaki sa spoko bo wnosza cos nowego a do moich malych domkow pasuja jak ulal. niecierpie robic duzych domow sie gubie w nich. tak wiec chyba co kto woli. nie mam dodtakow z neta jedynie samochody a tak to all maxisa
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nigdy nie będzie jednoznacznej odpowiedzi. Nigdy nie będzie tak, ze wszyscy wykrzykną "Jest do niczego!", albo "Jest super!". Zależy od gustu. Mi się podoba. Przecież nawet Rozrywka Rodzinna ma zwolenników, mimo iż większości się nie podoba. Szczerze powiedziawszy ja nienawidzę grać na uczelni, ale mam koleżankę która by tylko tam grała.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
wiesz nie musisz kupować, możesz ściągnąć z neta
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No dobra...
Rzeczywiscie ,kazdy ma inny gust! ![]() DiamondSasha,dzieki za propozycje sciagniecia z nety,ale wole tego nie robic! Niby za darmo ale nie mam nic co pomaga chronic przed wirusami komputerowymi (przez to nie moglam grac w simy jak nalezy,bo przerywalo ![]() Meze na prawde zatrzymam kase na inny dodatek! Dzieki za pomoc! |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie warto
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
wogóle te dodatki stuff są nie za fajne (nie wszystkie ale większość)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam, bardzo fajne, choć szkoda, że jak są takie pluszaki np.taka żaba lub hipopotam, to można je tylko oglądać na półce :/
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy to kogoś zainteresuje, ale... wstałem sobie przed wschodem słońca, bo obudził mnie ból brzucha... spojrzałem na zegarek... 5.00... "WTF!? Wstaję zwykle o 12.00! O_O". No nic, włączam komputer, a tu na gg... banerek reklamowy, ale coś ta żółto-niebieska kolorystyka znajoma! Wytężam wzrok i... lepiej sami spójrzcie. Dałem 5 screenów jeden pod drugim...
![]() Dopiero teraz się wzieli za reklamowanie? ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mam ten dodatek i naprawdę są tam super meble, które spodobają się każdemu
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |