|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja kupię, chociażby ze względów kolekcjonerskich. W sumie zapowiada się dość ciekawie, kuchnia i łazienka mnie nie rozczarowała, więc pewnie i ten dodatek wniesie nieco klimatu do domku moich simów.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Akcesoria zapowiadają się bardzo ciekawie z pierwszych zdjęć. Chociaż podobne widziałam w internecie do pobrania ale raczej kupię...
http://thesims2.ea.com/about/sp8_index.php - tutaj jest sporo zdjęć. Ostatnio edytowane przez Owieczka ^^ : 16.05.2008 - 13:34 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chociaż i tak ściągam sobie rzeczy z neta. To sobie raczej kupię.
Tak jak Tiunivell ze względów kolekcjonerskich. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Oficjalna polska nazwa akcesoriów to The Sims 2: IKEA Wyposażenie domu. W The Sims Polska jest już dział o tych akcesoriach: http://www.thesims.pl/index.php?mod=...sims2&art=ikea - zapraszam do odwiedzin
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mam nadzieje,ze to nie sa wszystkie meble,jakie maja byc w dodatku
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
W akcesoriach jest zwykle około 60 przedmiotów. Policz sobie ile tam jest i juz masz odpowiedz na swoje wątpliwości...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Uff - wchodziłam codziennie do mojego ulubionego sklepu internetowego i wreszcie zamówiłam Ikea Stuff
Ale oglądając screeny to boję się, że będzie to ....... w każdym razie wiecie o co chodzi. Pewnie znowu sie rozczaruję, jak Kuchnią i Łazienką, która fajnie sie prezentowała na fotkach, a tak naprawdę dali jeden prysznic i 3 kafelki :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja kupię. Choć rozczarowałam się na kuchnia i łazienka.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A ja kupie .
Te mebelki są całkiem fajne zwłaszcza ta czerwona poduszka w kształcie serduszka z rączkami (Tesz mam taką) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|