|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
A mnie sie nawet podoba
Tylko...: 1. Przydałaby się jakaś ścieżka 2. Ogród wygląda nie porządnie jakbyś ustawiała te rzeczy byle jak 3. No okna to rzeczywiście mogły by być jakieś fajniejsze 4. Nie pasi mi ta figurka czy coś tam na oknie 5. Łazienka fajna według mnie ![]() 6. Dziwnie mi jakoś wygląda ten kominek w pokoju dziecięcym 7. Bardzo fajne dodatki |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
IlonQa, chyba źle mnie zrozumiałaś z tym zlewem. Mi chodzi o en co jest w KUCHNI. Simy muszą się jakoś dziwnie obracać, żeby tylko umyć ręce?
![]() Co do ścieżek, to naprawdę jest lepiej, jeśli są. Po pierwsze: ładniej to wygląda, po drugie: Simy nie łażą wszędzie po trawie. I mam pytanko: na zdjęciu sypialni jest taki fotel w serduszka i krzesło do biurka. Wiem, że były one z tej samej strony (kiedyś też je miałam w grze). Mogłabyś mi powiedzieć, z jakiej strony one były? |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
nie podoba mi się. jest bardzo podobny do tego Twojego drugiego. Marcio czy jakoś tak.
znów jest niedopracowany, robiony na odwal. 2/10 |
|
|
#4 |
|
Guest
|
Do Liv94 nie pamietam z jakiej strony moze bedzie pisac w obiekcie,zobacze. A do tej drugiej to dzieki za ocene heh/
|
|
|
#5 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
IlonQa: nie musisz pisać, już je znalazłam (szukałam na pewnej znanej mi stronce
)
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Tragedia i do tego zimowe okna w lazience --,-- 3/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
za duża łazienka...Acha no i śliczniutka sypialnia 9/10
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Domek zupełnie nie w moim stylu... za to w salonie wstawiłaś moją ulubioną kanapę
6/10
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 10
|
podasz strone z dodatkami są super domek 9,5/10(to dlatego ze łazienka mi sie nie wyswietliła)
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Strasznie podoba mi się salon oraz stół i krzesła z kuchni.
Ogolnie domek skromny, ale podoba mi się.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|