|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Całkiem dobry.
Moje zastrzeżenia budzi jednak szara, drewniana podłoga w salonie (jakoś wg mnie nie pasuje), takie same kamienie przed wejściem i w holu (tak, jakby nie położyły podłogi) i podwójne łóżko jakoś nie wpasowało się między okna. Ale ogólnie dom sprawia miłe wrażenie 8/10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie chce mi się gadac
6/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
7.5/10 .... Wnętrze takie sobie ...
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła niezbyt ciekawa, dom w środku nawet fajny
![]() 8.5/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Oj, nie bardzo mi się podoba.
Bryła jest troche za ciężka. Wnętrze zbyt "zimne" jak na mój gust. Chłodne kolory, szarosci i biele - bardzo tam smutno. Przydałby się chociaz jakis jeden mocniejszy akcent kolorystyczny - czerwone kwiaty, albo cos... Sypialnia ciotki mi się podoba (bo są moje ulubione beze). Cała reszta (układ domu, rozstawienie mebli) całkiem całkiem ![]() Kłopot w tym, ze widząc taką bryłe spodziewałam się bardziej ekskluzywnego wnętrza. Skórzanych kanap, zabytkowych komódek, boazerii na scianach i drewnianych podłóg z puszystymi dywanami. Twoje wnetrze jest zupełnie inne (ociera się nawet o nowoczesne ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mnie ciarki przechodza jak widze duzo zimnych kolorow w domu, ale ten jest calkiem mily i bryla taka nie za bardzo, ale widac ze pracowalas nad tym i postawie ci 10/10 na zachete :smirk: :smirk: :smirk:
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki za ocenki :*
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi również nie zabardzo przypadł do gustu.
Dużo nie wykorzystanej przestrzeni. Salon zimny, pusty... Podoba mi się sypialnia ciotki ![]() 6,5/10 Pozdrawiam! Mam nadzieje, że będziesz budowała dalej. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
Ładnie
![]() -To że zbudowałaś 2-piętrowy domek ![]() -Mieszkają w nim 2 Wspaniałe lokatorki -Układzik mieszkania -Lokatorki są zaopatrzone w wysokojakościowe auto ![]() Mogłaś zainwestować w garaż. Jak widać Rodzina Gwiazd jest bogata ![]() ![]() 8/10 Pozdr. od Sheby ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak wiem ale niestety przyznam sie nie... zapomniałam jak sie go robi xD ... muszę sobie przypomnieć ...
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|