|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak ci się podoba mój domek? | |||
Extra jest the best! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Może być |
3 | 9.09% |
Brzydki..Nie podoba mi się |
14 | 42.42% |
Fuj!Szkaradny!I to ma być domek!? |
17 | 51.52% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Widze zdjęcia =), ale n ie zachwycają jakością =(. Bryła nie przypadła mi do gustu, dach też.Czemu w przedpokoju stoi fortepian? W salonie jest za pusto.Dziwny jest ten pokój imprezowy i popenkały ci w nim niektóre balony.Kuchnia jest okropna, nie podoba mi sie jej kolor.Łazienka to jakis żart? Po pierwsze jest pusta, po drugie po co tam ta fontanna.Tan stół w jadalni jest brzydki tak samo jak krzesła.Sypialnia chyba najładniejsza w całym budynku.Winde mogłaś zakryc ścianami bo brzydko wygląda i półkia na ksiązki mogłaś dac gdzieś indziej.Piętro bez komentarza.W siłowni dziwniepo rozkładałaś te sprzęty do cwiczen i ta kulato nie jest sprzęt do cwiczen.J ty na to mówisz ogród tam nie ma żadnego kwiatka.
ocena - 1,5/10 - buduj dalej pzdr. B.B |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Hmm zdjęcia tak jak powiedział już björn borg są okropnej jakości. Dom średnio mi się podoba. Ocena 3/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Willa to to nie jest...
Dom jest w stylu ts1, puste pomieszczenia itp. Kolory w ogóle nie dopasowane... Nie rozumiem po co Ci ten pokój imprezowy :/ jest bezsensu... Najbardziej nie podobają mi się te okna (zdjęcie basenu ![]() Zanim zrobisz i wstawisz kolejny dom: -pooglądaj domy innych -zdecyduj sie czy dom ma być nowoczesny, czy taki cieplutki i milutki :d -rób mniejsze pomieszczenia, pamiętaj nie liczy sie wielkośc tylko jakość -naucz sie robić zdjęcia... Rób jak Ci mowie a będzie dobrze xDD xP Czekam na kolejne prace... Pozdrawiam An.
Ostatnio edytowane przez Chatoyant : 30.03.2008 - 13:48 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Hm... Dom jak dla mnie jest za wielki, wiem, że to miała być willa, ale tak nie wyszła. Nie wiem po co aż potrzebny pokój imprezowy i dyskoteka.. ? A sypialnia wygląda bardziej na salon... Reszty nie ocenię, gdyż niektóre zdjęcia mi się nie wyświetlają, lecz widziałam niektóre pomieszczenia i dam malutkie rady.
1. Jak robisz zdjęcia to rób tak, żeby było widać ściany. 2. Nie buduj 'willi' bo Ci to kompletnie nie wychodzi. 3. Dodawaj więcej mebli, a buduj mniejsze pomieszczenia. (wszystko z umiarem) Poćwicz jeszcze ![]() Ocena: 3/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
szkoda słow nie bede tego ocenial
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wogóle mi się nie podoba 0/10
|
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hejka - trochę za duży, ma za dużo salonów,czasami jest w nim za pusto...
Ale ogólnie to wygląda nawet fajnie, nawet ta wielgaśna bryła nie przeszkadza... Ale proszę rób zdjęcia przy pełnych ścianach, bym mogła zobaczyć całe tapety :-) Trzymaj się 5/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To ma być dom ? Zal...Dziewczyno jak dajesz domy an forum to sie staraj je ładnie budować!
Po co tyle okien?!Nie lepiej ściągnąć z netu lub kupić sobie własny biznes? tam masz duuuuże okna i je wstawiasz i masz giatre a nie kurde.... Bryła mi sie nie podoba! A basen to już sam zal..wykładzinę dałaś ma około basenu ? Po co po to by im sie lepiej chodziło czy jak ?! ;/ .... Nie podoba mi sie... Niestety jetsem szczera wiec sr.. ocena to 0/10!!!!! Postaraj sie lepiej !!! Z poważaniem Nat. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
;/ ... Nie sień tylko przedpokuj, ale jeśli mówisz tak to trudno co do domku jest brzydki nic dodać nic ująć 2/10
Nie przejmuj się. Przedewszystkim postaraj siĘ budować mniejsze pomieszczenia i dawaj więcej ozdób...(u mnie poprostu nie może zabraknąć kwaitów) EDIT.: żal.pl normalnie... Emosia daj spokuj...Może poprostu niektórych niestać na WB( nie mówie o autorce domu, ani o sobie) zamiast żucać takich textów pomyślałabyś nie wiem o czym... Ostatnio edytowane przez czrna-puma27 : 04.04.2008 - 15:48 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi się wszystkei wyświetlają. Za duży dom, pustka..strasznie dużo okien, niepotrzebnie
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|