|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Grzymisława Loczek
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Albo dziewczyna pracująca w sklepie na Przedmieściach Aleksander Mieszkaniec. Żałosne
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chłopak Verdena Wisław
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jak to usłyszałam to normalnie...I to jest prawda! Sami przeczytajcie:
Koleżanka raz adoptowała chłopca no przyjechał i tak: -Normalna twarz -Fajna fryzura -Spoko ciuchy A imię? Azorek...
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
No wlaśnie!
Tlumaczenie moim zdaniem jest beznadziejne. W założeniu miało być śmieszne, chyba, ale wg mnie wcale takie nie jest. Jak pierwszy raz zainstalowałam The Sims2 ( po polsku) i zobaczyłam Próchno i Przyjemniak to mi sie zaraz odechciało. Odinstalowałam i od tej pory gram w orginale. W jedynce irytowały mnie te spolszczenia .... Te Papużki i Ćwiry. Dziwne tłumaczenie, zupelnie nie rozumiem. Potem byli Gotyccy i Adamscy... Igor Gotyccy ...ale to brzmi. Zupełny niewypał moim zdaniem. Po angielsku simy maja nazwiska twórców gry. W wiekszości... A jak nie to, te nazwiska sa akceptowalne, normalne wręcz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Do mnie raz przyjechał kuzyn i pograł w simy 2. Na Wyspie Twikki jego sim ma tam śmiertelnego wroga: Damiana znikacza.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 26
|
![]()
Rzeczywiście, te tłumaczenia są co najmniej dziwne. Chociaż nie dotyczą one tylko imion i nazwisk. Choćby Downtown - obstaję przy twierdzeniu, że "Przedmieście" to beznadziejne tłumaczenie. Na obecnym etapie zastanawiam się, czy też następnym razem nie zainstalować Simsów 2 po angielsku. I szczerze - przynajmniej nazwiska powinni zostawić w oryginale! Mnie nadal rozwala nazwisko opiekunki do dzieci - Sergiusz Desperat. Nie dość, że to kobieta, to jeszcze to połączenie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
LOLOLOL
Dziewczyna - Olaf.... |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja w 2 miałam Brodzisławę Borczymucha . Dziwne,ale na szczęście to była babka : )
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|