![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie widziałam gorszego domku!!!
Dom jest wielki pomieszczenia są wielkie a wnich mało rzeczy!!! Sypailnie nie są przytulne...Sypialnia nr.1 Popatrz wszystko dos iebie nie pasuje Wszystko wyszło bardzo brzydko i wiesz co ci powiem: Wszystko jest na odwal 1/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła wygląda na jakiś opuszczony, nawiedzony, stary klasztor ;pp W domu jest pusto, ciemno i szaro. A ta niebieska kuchnia... Fuuj ;p Wogóle mi się nie podoba, bez oceny, bo wiesz jaką bym postawiła
![]() Nie obrażaj się, mam nadzieje że następne domki będą ładniejsze ;p EDIT: dom nazywa się 'style'?? Ostatnio edytowane przez ZuuZaa : 05.04.2008 - 09:50 |
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Dlaczego zawsze gdy wszyscy stawiają swój pierwszy dom jest on taki wielki . Nie było by lepiej gdybyś zbudował\a mały przytulny domek na pewno były by lepsze oceny . Co do bryły domu jest ona tragiczna i jak wspomniał\a ZuuZaa wygląda jak opuszczony nawiedzony dom. Wnętrze jest już lepsze . Choć właściwie podoba mi się tylko salon bo reszta szkaradna szczególnie sypialnie są puste i stoi tam tylko łóżko . Dam 3\10 może niektórzy by powiedzieli że to zawyżona ocena ale widziałem gorsze domu na forum więc niżej nie mogę dać .
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
3/5 - nie chce mi się opisywac, bo zgadzam się z poprzednikami
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jedyne miejsce, które mi się podoba to ogród. Reszta jest strasznie wielka. Sypialnia nr 1 jest straszna 2\10
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
1. Źle dobierasz kolory.
2. Jest pusto. 3. DOm nie stoi na fundamentach tylko na trawie. 4. Wszystkie 3 sypialnie to .... koszmar. 5. Kuchnia je ochydna 7. Ciemno tam . 8. Bryła jest brzydka, wygląda jak nawiedzone zamczysko. 9.Ogród taki sobie . 10. Ocena 1/10
#8 |
Guest
|
![]()
Twoim największym błędem jest kolorystyka.
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Kolor bryły przypomina mi Kościół, jest okropnie wielki, no, ale dobrze, że nie ma aż za dużo wolnej przestrzeni, ale okropnie są pomalowane ściany, podłogi, itp. Spróbuj budować przytulne domki, małe, dobieraj lepiej ściany, bierz te najbardziej kolorowe, bo te, które są w tym domu, wyglądają za mrocznie. xP Czekam na następny domek. ![]() Ocena: 2/10 |
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Popełniłaś ten sam błąd co wielu innych użytkowników, pokazujących na forum swój pierwszy dom, a mianowicie ‘zaszalałaś z bryłą’. Jest ona za duża, przez co pomieszczenia są trudne do umeblowania.
Spróbuj zbudować mały, parterowy dom na fundamentach. Odpuść sobie kamienne ściany i dodaj trochę zielska w ogrodzie, a będzie o wiele lepiej. Pokombinuj trochę z kodami typu: Boolprop allow45degreeangleofrotation true (na ustawianie mebli ‘pod kątem’ ) Moveobjects on (tego chyba nie muszę tłumaczyć) Boolprop snapobjectstogrid false (na ustawianie mebli poza ‘wyznaczonymi kratkami’ ) Na czas robienia zdjęć włącz oświetlenie w domu (będzie o wiele przytulniej) i próbuj ‘wejść’ kamerą do pomieszczeń. Popracuj też nad kolorystyką. Z oceną liczbową się wstrzymam. Ostatnio edytowane przez Sheep-y : 05.04.2008 - 12:28 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|