|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Zależy ile do tej pory masz dodatków. Ja mam 512 RAM i 5 dodatków i gra jakoś mi śmiga. Osiedlowe Życie potrzebuje do zainstalowania 1,5 GB wolnego miejsca.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Czyli 512 MB RAM wystarczy??? Bo ja mam 5 dodatków i 2 mini-packi i nie wiem, czy przy 6 dodatkach gra będzie działać. Nie potrzeba 1 GB RAM-u?
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
na gry-online.pl pisze, że 26 sierpnia. czy to prawda? bo gry-online.pl czasem zmienia.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Powinno.. ja mam 6 dodatków i 4 mini - packi 512MB Ram -u i śmiga jak należy..albo jestem wyjątkiem albo nie potrzeba 1 GB
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ja mam 1,5giga i chodzi wolno. wszystko zalezy od grafy, ilosci programow uruchomionych w tle, ilosci miejsca wolnego na dysku systemowym... nie da sie jednoznacznie powiedziec, ze 512mega styknie i smigac bedzie pieknie
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Jak myślicie ? Starczy mi pamięci na wszystkie dodatki do the sims 2 ????? Bo ja mam 2 giga ram pamięci ,a moja karta graficzna ma 1 giga. Jak myślicie starczy ?? Bo nie jestem pewien.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
nie starczy. ja mam na twardym 7 giga i ledwo starcza, bo każdy dodatek zajmuje 1 giga + mini packi.
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
jemu chodziło o ram... starczy spokojnie, powinno smigac.
/offtop, ale ciii: Diamentowa, użyj programu do odzyskiwania danych. gdziej dawałam link do takiego, ktorym uratowałam popękaną płyte, rownież niewidoczną dla napędu, może Tobie też pomoże.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
jak w wymaganiach jest napisane, ze trzeba 1gb ramu, to trzeba 1gb ramu... i nic na to sie nie da poradzic. ja do tej pory mam wszystkie dodatki i mini packi, mam 512, teraz chodzi, ale wiem, ze osiedlowe zycie juz mi nie pojdzie...
i to troche komplikuje sprawe :/ |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|