|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Myślę że zwierzęta będzie można posiadać ale ogródek już nie za bardzo. Czytałam że w dodatku jest dużo błędów, np. nie widać od razu co jest na ekranie, kiedy przeskakuje się z jednego na drugie piętro. Poza tym tłok!! Dużo simów na niewielkiej powierzchni, będą często na siebie wpadać. Ale chętnie w to pogram i jak zwykle nie mogę się doczekać. Najgorsze jest że już mi zrobili smaka na sims 3 a to dopiero w nowym roku!!! Jka ktoś wejdzie w posiadanie tego dodatku to piszcie jakieś neewsy o nim
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
@up - to ironia czy są serio?
Co do tematu - u mnie będą za około tydzień o.O Zamówiłam,zapłacę więcej,ale będę miała za 2 dni ^.^ Bo u mnie nie ma MM ani Empików.. Serio było ?o.O Czemu ja nie mieszkam w Toruniu
Ostatnio edytowane przez blakistoni : 25.08.2008 - 18:10 |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 14
|
serio :c
znaki |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Omg, jaki ja pr0 jestem -.-" sprawdziłem w jednym sklepie, nie było, poszedłem zamówiłem na merlinie, potem chodze po mieście i widzę, że jest w kafejce do kupienia ^^. Nie no super ;o... No to sobie poczekam ...
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
A czy ktoś widział gazetkę Gry Extra o OŻ, która wychodzi przy okazji każdego nowego dodatku do TS2? Siostra zbiera
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
|
|