|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja bytm radfzila Nocne zycie ale jest juz o tym dzial
Wlasnie stalam sie dobra wiedzmą A chcialam zla byc ;pp
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Co do porównania Nocnego Życia z Osiedlowym - Nocnemu życiu dałbym 5/6. Spotkania z grupą, randki, auta, nowe obiekty, kluby, dobry dodatek. Osiedlowemu dałbym 5/6, bo zawsze marzyłem o mieszkaniu w blokach. Fakt, mogą być naraz 4 rodziny, ale to wystarczy. I fajne nowe interakcje
I ta magia - cudo jak dla mnie xd. Ale raczej sobie poczytaj recenzje w różnych serwisach, zastanów się co wolisz.@Up - moja ulubiona to neutralna. Zaprosićz 10 sąsiadów i Odsyłać ich za pomocą czaru (Wtedy mają status: "Wygnany" xd) Ostatnio edytowane przez SKiter404 : 27.08.2008 - 12:10 |
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 12
|
Ale w tym mieszkaniach, tak samo jak w domach jednorodzinnych, może mieszkać 8 osób?
Czy jest coś w tym dodatku co Wam się osobiście nie podoba? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Jeszcze 1 pytanie
Jak stac sie wiedzma ?xd
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Musiusz spotkac inną wiedźme i zaprzyjaznic sie z nia a potem poprosic o wprowadzenie w tajniki magii czy jakos tak
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
A gdzie jest ta opcja?
Bo ja jej nie widze :<
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
powiem tak - samo mieszkanie w blokach - super jest.
magia - zepsuli caly klimat abrakadabry. w abrze magia byla tajemna a tutaj wiedzmy sie swieca, maja ciapki na skorze i samo robienie czarow jest beznadziejne... [img]http://i35.************/2yooizd.jpg[/img] tragedia, moja ulubiona simka ma jakies zolte kropki na ciele. beznadzieja :< |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Mnie też się nie podoba pomysł magii, po prostu nie lubię takich udziwnień.
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 12
|
W Tesco zapewne kosztuje tyle samo, co w empiku (79,90) albo nawet drożej
Wg. mnie dobrze zrobili, bo nie trzeba będzie kupować kilku dodatków za 80 zł, które i tak zapewne nie były by bardziej rozbudowane |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|