|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
nymph, to nie był horror o nastolatkach, które chyba przyjechały na wycieczkę szkolną do jakiegoś nawiedzonego domu i jakies zmasakrowane dzieci tam straszyły?
[właśnie nie pamiętam tytułu ani nic, ale pamiętam, że całe forum się tym jarało ;>]
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I miło mi Nadine, że przytoczyłaś fabułę (hmm, w sumie, to ujęłaś to idealnie, nic więcej nie dopowiedziałabym opisując te meandry i zawiłości, czyt. oczywistości, akcji :), chociaż to było tak dawno. Rany, ale nostalgia. ;) |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Fs nazywało się coś w stylu .....:::::Najgorszy Koszmar::::::::...... i było fajne. xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Coś też czytałam Viggo chyba, pamiętam jak się zachwycałam Pokojówką i La Prostituto, później na sw, cośtam, Miłość, gniew, nienawiść, krew, Balcony Revolution... Później jeszcze było parę tych gorszych, jedno mam zacytowane w sygnaturze (ktoś pamięta "Ty śmieciu o kolorze sikowym"? albo kolesia na wózku, który ukradł dom xd to już nie są stare czasy, tylko ja już nie odróżniam ts od sw). Zarejestrowałam się, jak się zbliżał koniec któregoś ESM, drugiego albo trzeciego, w każdym razie byłam w Błękitnym Królestwie, pamiętam to, omg *_* Ale i tak jestem jakaś taka strasznie nowa xP edit: joł chcę zdjęciaaaa to jest przegenialne to też W ogóle jeszcze parę znalazłam, jak Snow White na przykład, jednak kilka czytałam się okazuje xd Ostatnio edytowane przez Ametyzd : 11.07.2009 - 03:11 |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
wiesz, akurat nic sie nie zmienilo od tamtego czasu ![]() czekam az wroci tylko binek czy inny idiota i napisze czy go pamietamy. naprawde k ![]() A MNIE PAMIETACIE, MNIE? =D POWIEDZCIE ZE TAK =D powaznie, niech ktos mnie zabije. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ej ja cie nei pamietam! =/
zuber, jak bede chciała wystraszyc moje dzieci to NAPEWNO im o Tobie opowiem! 8D |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
bohater przyszłych pokoleń!!!
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Pamiętam dużo, bo mam pamięć do pierdół.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|