![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryła jest ładna. lubie pozornie małe, ale rozbudowane domki. Natomiast na zewnątrz obiekty nie pasują do siebie. Ogród mi się nie podoba wcale. W środku też ok, ale nie podoba mi się zupełnie kuchnia - a szczegulnie stół z krzesłami tak przy tym oknie. Łazienka równiez mi się nie podoba. 7/10
#3 |
Guest
|
![]()
bryłą jest znośna 6/10
ogród-napaćkane, a napaćkane i miało wyjść pewnie ładnie ale tak nie wyszło, przydałoby się więcej roślin 4/10 sypialnia 1-całkiem, całkiem 8/10 2-ładna, taka przyjemna i miła 9/10 3-najładniejsza, lubię kolory czerwieni i brązu 10/10 kuchnia-dużo nie widać na tym zdjęciu, ale nie podoba mi się bo za dużo wolnej przestrzeni 5/10 łazienka-fuj, strasznie pusta, ściany bez wyrazu i zero ozdób, szkoda salon-dla faceta to raczej chałupa nie jest...za dużo różu i mimo wszystko też wydaje mi się pusty 5/10 przedpokój, ładnie 8/10, bo czegoś brakuje ocena 6,2/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ogród mi sie nie podoba , a w sordku moze być 6,5/10
|
![]() |
#5 |
|
![]()
ooou cudo =**
__ piękny domek daje 10/10 !
#6 |
Guest
|
![]()
Ladne ;] coraz ładniejsze tylko ten nadiar twoim prac cie troche 'osłabia' ze wzgledu ze tutaj ktos ocenia a tu nowu widzi koejny domek.Rozmyslaj nad nimi a nie tak na 'chybił trafił' xD dobra wszytsko jest łądnie uporządkowane al bez oceny ;]
Pozdrawiam: Sheba |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Domek nawet całkiem ładny, ale:
-w łazience jest pusto i nie przekonuje mnie ten kibel w kącie- dziwnie to wygląda, -nie pasuje obraz w sypialni, lepiej by tam wyglądał obraz z jadalni ;p -obraz w jadalni też nie pasuje, zresztą zmieniłabym całą jadalnię -w przedpokoju jest zbyt ponuro. 6/10 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
YYYY - widać, że się napracowalaś, ale mi się nie wszystko podoba... Szczególnie łazienka, ale bryła taż jest za bardzo rozbudowana... Ale już sypilanie są OK.
Ogółem 7/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Domki robisz coraz lepsze, wnętrze bardzo mi się podoba, tylko łazienka jest zdecydowani za duża. Co do ogrodu to musisz nad tym popracować ( jest taki sztuczny, odrody ładniej wyglądają jeśli roślny są poustawiane w nieładzie. Ocena: 8/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
średni najgorsza łazienka i ten salon za dużo w nim różu a w łazience za pusto - łazienka nie ma u ciebie charakteru ... Ogród .. nie podoba mi się ale sypialnie bardzo ładne =D
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|