|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No to kolejna porcja simów, proszę komentujcie ich!!
Rose ![]() ![]() ![]() Eddie ![]() ![]() ![]() Jane (jednak wezmę tą do fs, które może nidługo pojawi się na forum) ![]() ![]() Gerry ![]() ![]() ![]() UWAGA!!! Wszyscy simowie pokazani poniżej będą mieli cos wspólnego z moim nowym fs, jeśli mi się znowu gra nie rozwali ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Rose ma fajny kształt twarzy i kolor oczu ^^.. Ogólnie jest bardzo ładna :]
Eddie mi się nie podoba.. Nie wiem czemu. Jest taki dziwny. Jane jest ładna, ale ma dziwny nos. Gerry jest śliczna! Bardzo mi się podobają jej oczy.. są fajoskie ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Witaj
![]() Pierwsza strona. Ann-podoba mi się. Ma ładne włosy, ładne oczy, ust i nos. Brzydki strój i brwi. 8/10 Patrick- przez fryzure przypomina mi mojego kolege tez Patryka, więc torche go polubiłam ![]() Caroline-jaaaaka długa twarz, chuda. Nawet na drugim zdjęciu jak śie uśmiecha wygląda jak wrednotka ![]() Strona druga. Cloudy-podoba mi sie na zdjęciu w ogrodzie, fajnie tam ma odznaczone policzki. Ogólnie ma ładne włosy. Strój mi sie nie podoba, wygląda jak ręcznik. 9/10 Asimus- oryginalny - zgoda. Przypomina mi Deppa... nie wiem w sumie czemu chyba przez włosy i kamizelkę. Ale ma za szeroko rozstawione oczy... Kurde, no nie podoba mi się. 5/10. Jane-nie podoba mi się tylko nos. Ogólnie ładna i tak... hm, z charakterkiem. Jednak zmieniłabym oczy no i strój. 8/10 Strona trzecia. Rose-bardzo mi się podoba. Jeden punkt odejmuje za strój. 9/10 Eddie-yyy jestem na "nie" dziwny jakiś. Nie podoba mi sie jego ubranie, oczy ma wielkie (fakt ślicznie-ale nie 'jego') I usta wyglądają jak pomalowane 3/10 Jane-strój w moich kolorach ![]() ![]() Gerry-nos mi sie nie podoba. Reszta śliczna wlącznie ze strojem. Kapelusz nadaje jej charakterku. 9,5/10 Oki, oceniłam każdego sima pokolei, mam nadzieje ze nie uraziłam ocenami. Gdybym miała to zliczyć to wyszłoby chyba 76,8/100 za wszystkie simy ogółem ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mogę liczyć na więcej?
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na większy komentarz czy na wyższe oceny?
![]() Na większy komentarz- tak jak będzie więcej simów ![]() Na wyższa oceny- tak przy następnych simach ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
chodziło raczej o komentarze
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Scarlett
![]() ![]() ![]() No to czekam na komentarze ![]() Ostatnio edytowane przez Souris : 13.07.2008 - 16:54 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Scarlett...hmm jest nawet ładna.
Minusy to te okulary-w ogóle po co tam są? Bez nich byłoby ładniej i wydaje mi się, że dolna warga jest za gruba. Plusy-uczesanie (uwielbiam je), pieprzyk i oczy. Ocena końcowa: 8,5/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Witaj
Ładne oczy, brwi, usta. Nos taki sobie. Włosy i ubranie nie podobają mi sie. A te okulary to masakra... 7/10 Pozdrawiam |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mogę liczyć na więcej ocen?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
|
|