|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
super odcinek jak zawsze 100/10
kilka błędów ale pech daj dzisiaj ten odcinek plis ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Było kilka błędów (szczególnie zraził mnie "jest idiotom"), ale wybaczam ;D
Co do rozwodu... Karolina trochę się nie przejęła tą akcją ze zmianą decyzji. Ale to tylko little usterka ;] Hm... co do niespodzianki matki... to może... yy... MAM! Karolina ma siostrę bliźniaczkę oddaną do domu dziecka? ![]() Czekam na kolejny odcinek. P.S. Jak skończysz pisać to FS to nie pisz nastepnego, tylko oddaj mi trochę talentu xD <j0ke> ... ;] |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Co ta wiedźma Adhley znowu wyknuła? Gadaj, albo dawaj następny odcinek.
jak zwykle nie muszę pisać, ale piszesz boskie FS... Wiesz przypadkiem przeglądałam tematy i widziałam, że to nie twoje 3 FS(Ania, Z pamiętnika Nieszczęśliwej Panny i to ^^ Fontanna Życzeń) ale jeszcze jedno ![]() Pozdrawiam... 9,9/10- za błędy |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
nawet ładniej Karoli w tym kolorze włosów hehhe
![]() jak zawsze 100/10 superanckie już nie mogę się doczekać następnego odcinka ![]() ciekawe jak będzie wyglądał ten ich nowy dom ? |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niezbyt mi się podobał ten odcinek, taki zbyt "cukierkowy" - te happy urodzinki, samochodzik jako prezent i w ogóle... Szczerze mówiąc to wolę, jak Karolina jest wściekła, smutna itd. No, chociaż nie - przecież w tym odc. wściekła się na myśl o przeprowadzce. Ale mimo to myślę, V., że stać cię na więcej ;]
P.S. Zgadzam się z Lipstick, Karola fajniej wygląda w "nowych" włosach. Ocena: 8/10, bo jest zbyt pozytywnie ;] |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
bakalia, to czytaj teraz odcinek 13... tak "cukierkowo" nie będzie... =) w ogóle to już dalej... nienienienienie! nie powiem XDDD
<padło mi na łeb, wiem> odcinek, powinien być jutro... ale nic nie obiecuję =P
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dobra, za czwartym razem trafiłam! >DDD
Ee.. Ja bym nie poleciała na tekst 'zachciało mi się słodkiego'. ![]() Szkoda, że ona chce z nim zerwać.:<< Nie, nie pozwól na to! Niech będzie cukierkowo! ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ale odcinków przybyło przez ten czas moich wakacji.... Sporo się naczytałam. Jednak wszystko jednym tchem. Ostatnie odcinki, bardzo mi się podobają.
Praktycznie żadnych błędów, ładne zdjęcia. Szkoda mi tylko Karoli, że musi się przeprowadzić. Ale pożyjemy, zobaczymy. Jestem ciekawa, co wymyślisz dalej ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
kiedy ten nowy odcinek ?
już nie mogę się doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|