|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]()
Pierwsza!
Ale do rzeczy: znów trochę krótki odcinek, ale trudno. Te przekleństwa mnie nie zachwyciły, ale uważałaś że są potrzebne - ok. Dopatrzyłam się jednego błędu: Cytat:
No to tyle. Ocena: 9/10 pe.es. ja się z bioli nic nie poduczyłam, bo tylko szybko przeleciałam tekst w którym nauczycielka gada swój wykład ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Uuuu... To nie ładnie! XD
Wiesz, co do przekleństw, tak... chciałam podkreślić ten slang "dzisiejszej młodzieży" Nie wiem... wg mnie hamska, ale kit xP
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
superancki odcinek
tylko kilka błędów np. chłopacy powinno być chłopcy ale mniejsza z tym ![]() mam nadzieję że skończysz fs przed końcem wakacji ![]() moja ocenka 10.10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Biola mi się przyda, a jak ;D
Fajny odcinek, raziły mnie te przekleństwa, ale cóż zrobić z tą dzisiejszą młodzieżą... 9/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja chce 16 xd
kulturalnie prosze POśPIESZ SIę ![]() bo umrę z ciekawości ^^ |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie no mogłaś sobie darować tą biologię, przecież mamy JESZCZE wakacje
![]() Co do odcinka to nie wiem co napisać. Błędów nie zauważyłam, zdjęcia pasują, fabuła...hm taka standardowa, czyli dobra, ale nie zachwycająca, bo praktycznie nic się nie działo. Zazdroszczę tej Karoli, ponieważ gdzie by się nie pojawiła, zawsze zauważają ją chłopaki! Ma powodzenie dziewczyna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@u: jakbyś miała różowe włosy, to też by się na Ciebie gapili...
Właśnie: chciało Ci się to wszystko przypominać? ![]() Mnie by się nie chciało... (a o tym będę miała w tym roku na bioli ![]() Niektóre przekleństwa mogły być bardziej ocenzurowane. I nie wiem, po co to ostrzeżenie... W moim FS też pojawiają się przekleństwa, ale czytelnicy ani razu nie zwrócili mina to uwagi ![]() A odcinek taki zwykły, ale zarazem fajny. Ale ciągnie się to i ciągnie... Ciekawe, ilu jeszcze chłopaków zaliczy Karola ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 11
|
![]()
To już końcówka... Jakieś 2-3 odcinki jeszcze będą...
Szukam natchnienia teraz, do czegoś naprawdę oryginalnego... bo te wypociny które pisze są tandetne xP Wszystkie o tym samym... Także moje obietnice, że już nic w tym roku nie napiszę są marne, bo ja poprostu NIE WYTRZYMAM bez pisania... a tak dla siebie samej nie ma sensu *,* Noo... Jeszcze zobaczymy =) EDIT: Liv, ja też będe miała to w tym roku z bioli, zresztą zaczerpnęłam to z podręcznika xD
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vanillo ( ! ) - Nie będę mówić na Ciebie Lorette .
I nie będe milutka xD Dawaj następny odcinek ! Raz, raz ! Szyyybko ! Bo ja nie wytrzymam ! xPP Pięęęknieeee ! Miliard / 10 Pozdrófka !
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
kotek opanuj się jak chce mieć ksywe lorrete to daj jej bozia zdrowie vanillia było tandetne
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|