10.01.2008, 13:35 | #161 | |
Guest
|
Odp: .
Cytat:
|
|
|
14.01.2008, 15:06 | #162 |
Guest
|
Odp: Kawały o Simach
No to ja wymyśliłam sama takie coś:
Simka mówi do swojego męża: - Kochanie, już niedługo są urodziny naszego synka. Musimy iść na zakupy. Zadzwonić po taxi? - Po co? Wystarczy tylko przejść na tryb kupowania. Nawet nie musisz wychodzić z domu. - No tak, ale jak ty chcesz dostać się do trybu kupowania. Przecież wtedy musisz opuścić tryb życia. - odpowiada żona po namyśle. - No fakt, nie pomyślałem o tym. Ale przecież można Moveobjects on. (Wiem, że okropne). |
14.01.2008, 16:12 | #163 |
Guest
|
Idą dwie simki i jednamówi do drógiej
- Czy tata czyta cytaty tacyta ? Powtórz - Czy tata czyta czytaty tacyca ?? - Mówi dróga Wiem że głupie Idzie sim i widzi swojego kumpla który cieszy się i jednocześnie płacze ten 1 mówi -Czemu się cieszysz? -Bo mi żona zmarła -A czemu płaczesz ?? -Bo za nim zapisałem gre, to komp sie zaciął A to przerobione Idą dwie simki, jedna szybciej, dróga w prawo Ostatnio edytowane przez Tapczan_ : 14.01.2008 - 16:54 |
21.05.2008, 16:28 | #164 |
Guest
|
Dobra to beznadziejne ale napisze
Idą simy przez miasto i widzą cmokających się simów. jeden sim pyta się drugiego:Są Walentynki?? a na to drugi:Ty fujaro nie widzisz śniegu są Święta Bożego Narodzenia! pierwszy odpowiada:AHA!! drugi:czemu ja musze kolegować się z tym "człowiekiem prehistori!? |
23.06.2008, 16:41 | #165 |
Guest
|
Jest sobie sim . Patrzy sie w brudny prysznic .
Simka mu mówi : -Kogo ci przypomina ten prysznic ?? -Ciebie , chyba niedomyłaś zębów ..... |
24.06.2008, 08:13 | #166 | |
Reputacja: 15
|
Cytat:
Ok, ja też dodam jakiś.....beznadziejny: Sim, któremu gracz tworzył dom bez kodów i dodatków z neta, udziela wywiadu: - Proszę nam powiedzieć jak pan żyje na codzień? - Ano zwyczajnie....prysznic, śniadanko, czarno-biały program... - Co pan zwykle jada? - O! Właśnie obiad się ugotował, mogę panu opowiedzieć: to taka mieszanka z... - Przepraszam bardzo, ale czuję jakiś niemiły zapach skarpetek! - No to mój obiad! - I smakuje panu? - Proszę przestać się nabijać.....bez dodatków takie życie....
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< Ostatnio edytowane przez Vegeta : 24.06.2008 - 08:23 |
|
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|