|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ale szjas...zrobiłam instalke i nic..zainstalowałam najnowsze sterowniki,direx 9.0 direct3D,powyłanczałam wszystkie programy w tle..i nic...co mam teraz zrobić bo ja sama już nie wime!!! help please
![]() Aha i zacina mi się już nie po 4,5 godz. tylko po 40 minutach...ale ***** Ostatnio edytowane przez stagnacja : 17.08.2008 - 22:00 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zrób defragmentację dysku.Może pomóc
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Po instalacji, gdy chcę uruchomić grę The Sims 2 "wyskakuje" mi informacja: "Nie znaleziono karty graficznej pracującej w standardzie DirectX 9.0c! Sprawdź, czy masz kartę graficzną zgodną z DirectX 9.0c i zainstalowane najnowsze wersje sterowników oferowane przez producenta karty. Aplikacja zostanie zamknięta"
moja karta to :NVIDIA GeForce 8400 GS co mogę zrobić ? pomóżcie ! |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zajrzałam do tego tematu z ciekawości i widzę, że tutaj też się o Direct3D rozmawia... Mam identyczny problem, co Emcia. Raz gra działa 10-20 minut, innym razem 4 godziny, zanim wyskoczy ten komunikat. Simsy już przeinstalowywałam, dysk sformatowany, najnowsze stery wgrane... Wyłączam wszystkie aplikacje w tle przed graniem (gg, natywira, neta też). Nawet Directa przeinstalowywałam i dalej to samo. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? To strasznie przeszkadza w grze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|