|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dzieło sztuki. Az miło patrzeć na takie piękne simki
![]() 10/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Louise, nie rób nam tego :<
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Śliczne te simki :> Szkoda, że nie będziemy ich mieć u siebie w grze
![]() Zajrzyj do mnie, link w sygnie :> Ty już będziesz wiedziała, co robię źle. |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Louise, przejrzałam Twoje prace i jestem zachwycona, masz wielki talent
![]() Szczególnie spodobały mi się Megan, Katie, Lena. Simki niezwykle realistyczne, pięknie wykonane, wspaniały dobór dodatków i piękne prezentacje. Twarze z charakterem i oryginalne. Ostatnia simka ma przepiękne oczy, zarówno tęczówki i makijaż jak i kształt oraz położenie oczu - doskonałe. Twarz - podobają mi się rysy, są subtelne, kobiece. Śliczny makijaż. Czepię się tylko czoła - przez fryzurę się wydłużyło. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przepiękna prezentacja !
![]() Simka pięknie uwidoczniona , zadbałaś o jak najlepsze frontalne przedstawienie twarzy , co dla oceny simki jest bardzo ważne . Niewiele osób potrafi tak perfekcyjnie przygotować prezentację ! Łucja jest bardzo subtelna . Zresztą subtelność to cecha , która wyróżnia całą Twoją simową twórczość , do której mam wielką słabość . ![]() Wracając do Łucji jest - piękna ! Wyjątkowo udana postać . Twarz jest idealna w proporcjach . Pięknie dobrane dodatki , które uwypuklają realizm simki . Stworzyłaś i zaprezentowałaś bardzo ładny typ urody z klasą ! ![]() Estetyka wykonania pierwszorzędna ! |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hmm... Robisz bardzio ładne simki. Najbardziej do gustu przypadła mi Japonka.
|
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Louise, Łucja jest wprost cudowna, idealna. Delikatna i kobieca. Ma takie realne rysy twarzy, oczy - pierwsza klasa. Cudo, po prostu brak choćby najmniejszych wad. Simka jest doskonała i mam do Ciebie wielką prośbę - mogłabyś ją udostępnić do pobrania?
#9 |
Guest
|
![]()
Łucja jest urzekająca
![]() Boże, brak mi słów, no świetna. Śliczny nos, oczy też. Widzę, że nie straciłaś formy =D |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Łucja-Powiem tak:Imie kojarzy mi się z łucją pevensive,bohaterką Narnii
![]() Twoja Łucja jest piekna-oczy są prześliczne i bardzo realne.Fryzura jest idealnie dobrana.To wszystko.A jeszcze xDD: Masz talent ![]() Ostatnio edytowane przez Nemezis : 17.01.2009 - 14:02 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|