|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jeżeli chcesz aby twój Sim/Simka stała/stał się wiedźmą to musisz grać w Jaskini Pokrzyku. A najlepiej iść koło godziny 24:00 do jakiejś publicznej parceli, tam powinna byc. Jeżeli jej nie ma czekaj aż przyjdzie. (Jeżeli, nie będzie można tam iść coś zjeść lub, iść do WC to używaj kodu: maxmotives)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam pytanie... Czy jest jakieś miejsce lub określona pora dnia kiedy można spotkać wiedźmę neutralną??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Neutralną? Czytałeś temat: "Księga czarów" i zaklęcia neutralne prawda? To, chyba wszystkie wiedźmy (te bardzo zielone), uczą wszystkich zaklęć. Jak i dobrych, złych i neutralnych. Tak, mi się wydaje.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Złe wiedźmy mają zieloną błyszczącą skórę i uczą zaklęć złych i neutralnych. A neutralne wiedźmy mają normalną skórę i znają trochę takiej i trochę takiej magii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam nadzieję, że to pytanie do tematu. Otóż mam problem z nakłonieniem wiedźmy do nauki magi. Znam 2 wiedźmy: są najlepszymi przyjaciółkami na zawsze, wprowadziły się do mnie. Ale nadal nie ma tej opcji poproś o nauczenie magii (dokładnie brzmi to inaczej).
Dodam, że mam wszystkie dodatki oryginalne, żadnych modyfikacji do gry. Wcześniej dobra wiedźma nauczyła magii jedną z tych sióstr, które stworzył Maxis. A mojej za nic w świecie nie chce. Ktoś może mi powiedzieć dlaczego? Czy to jakiś błąd w grze? |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No dobra, to może tylko pośrednio do tematu, ale poszukuję sprawnego hacka (bo ten, który mam jest błędny) do eliminacji zielonej skóry u strasznie złych czarnoksiężników. Posiadam już jeden hack tego typu - jeśli sim na status "zły", wtedy jeszcze działa. Schody zaczynają się dopiero od drugiego stopnia wtajemniczenia (tj. sim ma normalną twarz, z własną karnacją, ale od szyi jest już jadowicie zielony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie znalazłem tego o co mi chodzi o wiedźmie ...
Jak ona może "zarazić" żeby stać się wiedźmą (jak to się odnosi do mężczyzn) I nie widać ich wcale ;(
![]() |
#9 |
Reputacja: 15
|
![]()
W takim razie niezbyt dobrze szukales, bo juz sa takie tematy. czarownica-czarownikiem mozna zostac jak sie spotka innego czarownika lub wiedzmie, a to, ze sie nie pokazuja, to musisz bzc cierlpliwa
![]() |
#10 |
|
![]()
Cierpliwy !
![]() (wkurza mnie że nigdzie nie pisze płci)
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|