|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
nigdy nie ściągam żadnych ubrań itp. dla mężczyzn i dzieci, tylko dla kobiet
o! i za czasów ts1 uwielbiałam drogie meble więc z reguły moje simsy miały 5 przedmiotów w domu na inne ich nie było stać : < Ostatnio edytowane przez Only_manga : 19.06.2009 - 15:45 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Robiłam domy na całą parcelę i potem mi nawet na meble nie starczało.
Zamurowywałam np. auto dostawcy pizzy, bo myślałam, że on się zniechęci i sobie pójdzie pieszo i będę mieć taki pojazd. Niestety, on wtedy znikał razem z autem o_O |
|
|
|
#3 | ||
|
Guest
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A moi simowie śpią z duchami w pokoju bez drzwi (są czrodiejami więc mają teleporta)
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nie wiedziałam jak się zmienia fryzurę i jak mój staruszek się zestarzał to miał dredy xDee
Albo więziłam simów w klitce bez wyjścia i dachu i czekałam, aż się wepsną po ścianie i wyjdą dziurą gdzie powinien być dach xDee |
|
|
|
#6 |
|
|
Kiedyś, jak chciałam zrobić cmentarz, to za pomocą kodów powsadzałam sąsiadów mojej rodzinki na dach... a potem... miałam zapełniony cmentarzyk koło domu ^^
Wiem, jestem okropną sadystką ;D |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ja Grałam Tymi Gotyckimi czy jak im tam z 1.Jedna Osoba Umarła a Ja się rozpłakałam.
Albo do Dona Wprowadziłam Małżeństwo z Dwójką Dzieci i Don mieszkał w domu a rodzinka na polu szczęście że nie miałam Cpr.
|
|
|
|
#8 |
|
|
To ja jak pierwszy raz grałam w the sims 2, to pozawieszałam w pomieszczeniu (na parceli publicznej) kolorowe głośniki, tzn. każdego koloru, niestety nie wiedziałam że każdy kolor głośnika odpowiada za inny rodzaj muzyki
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 19
|
Ja zrobiłem rodzinkę, która miała mieć pseudo współlokatora na poddaszu i tam miał całe mieszkanie czyli kompleks wszystko na piętrze niżej przeszkadzały mi schody do wybudowania pomieszczenia to je usunąłem, a po za tym simką która mieszkała pod poddaszem grałem tworząc romans i zapomniałem i współlokatorze niestety zmarł z wycieńczenia.
Albo zawsze robiłem ogrodzenia całej parceli i na noc usuwałem furtkę żeby czasem włamywacz nie wszedł na parcelę jak zapomniałem kupić ją rano to zawsze się dziwiłem czemu on nie idzie do samochodu...
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja zawsze tworzę jakieś dziwne rodziny, gdzie np. faceci rodzą dzieci albo kogoś porywają kosmici, połowa rodziny ginie podczas pożaru, żona zdradza męża z włamywaczem itp. Albo żona jest Mistrzynią Złoczyńców, a jej mąż jest Superbohaterem
. Zbudowałam cmentarz jako parcelę publiczną, ale to bardziej ze względów praktycznych, żeby widzieć, ile jest pokoleń itp. Bo nie przepadam za duchami na parceli. Zawsze, jak się kończy jedzenie to kupuję nową lodówkę i tak samo robię, jak jest brudny nocnik dla małego dziecka lub coś się popsuje. Czasami muruję Simów albo usuwam im drabinki w basenie .
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|