|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
To jest totalna klapa ...
Cytat:
fajne ??? huahaahhah ... Ostatnio edytowane przez Björk : 21.12.2008 - 21:39 Powód: Nie pisz proszę posta pod postem |
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 15
|
Przepraszam że tak długo nie dawał swojego komenta za ten i poprzedni odcinek, ale zupełnie jakies Twoje FS uciekło mojej uwadze
Rozwalił mnie tytuł odc.6, ale był on dnem tekstowo, w borównaniu do siódmego. Naprawdę zasoczyłaś mnie tym ostanim odcinkiem. Tylko pogratulować. Tak ładnie wymieniałaś te wszystkie potrawy, tak ładnie opisała jej suknię, ach i och No cóż. Ocenię tak jak poprzednim raze.A. Względem innych FS- to by było zgdzieś już 3.5/10!!!! B. Porównując ten ostarni odcinek do poprzednich to jestem ci wstanie dać 8/10 ![]() Reasumując śrenią, to wychodzi 5.75. Jesteś już w drugiej połowie do sukcesu Gdyby wszystie odcinki były takie jak ten sukces, nawet dałoby się to czytać i wyciągać coś z tekstu. Jednyne co jeszcze mi sie nie podoba to:-Zbyt duża liczba zdjęć - Szał imion- już się w nich pogubiłem
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dziękuję wszystkim serdecznie za opinie. Atlantis imion jest kilka zaledwie
Sandra, Jakub, Jan, Basia i Kasia. Sześć Następny odcinek wkrótce.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Jezu. to było super. szczególnie 1 odcinek. A poza tym kocham ten wazon!
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
siódmy odcinek jest zdecydowanie lepszy od poprednich, ale to jszcze nie to...
Liczy że ósmy będzie jeszcze ciekawszy
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
co raz lepsze jest to fs może to dziwne ale mi się to podoba nie wiem dlaczego ?
Najlepszy z wszystkich twoich odcinków 7/10 - za ten odcinek. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 15
|
Ej? Kiedy kolejny odcinek?! <płacze> bardzo ciekawi mnie co się stanie dalej....
Mam nadzieję, że Twoja wena nadal trwa i ani na chwile nie przygasa! A co do kici panterki coś tam Po pierwsze, nikt nawet nie zauważył, jak ciebie nie było Po drugie widać, że mast wyrafinowany gust
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Mało tekstu dużo obrazków ;//
Język dosyć prostacki O_o -"wychlała" - nie mogło być "wypiła" ?? Niezbyt mi się podoba . Patrząc na to ile zajmuje ci cały post wychodzi na to że dużo się musiało napracować ale patrząc na tekst to wychodzi na to że to była "bułka z masłem" Dużo błędów ;/ Zajrzałam do pierwszego odcinka i to było makabryczne ! Najpierw mówi do męża "imbecylu" a potem "kochanie" Albo słowa "żarełko" czy jak powiedziała "o co kaman" to brzmi głupio i dziecinnie Sorry ale jak dla mnie 1/10 A to jeden to za to że wogóle się pofatygowałaś żeby zrobić to FS choć lepiej by było gdybyś go nie kontynuowała ;/ No i sorry za taka krytykę ale jak dla mnie to porażka . Cytat:
No ale przynajmniej miałam się z czego śmiać np. "ty cipko!" hahah dziecinne , głupie i ... śmieszne ! edit:nie pisz posta pod postem! Ostatnio edytowane przez Odyn : 23.12.2008 - 16:11 |
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
Choc to fs to beznadzieja to dam 2,5/10
bo chociaż nie bała się go dać
|
![]() |