|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
SebaS Alejka pochodzi z jakiegoś dodatku, konkretnie skąd to nie pamiętam. To cudo nie pojawia się w parcelach, tylko jest na całym otoczeniu po prostu, a na nowej parceli pojawia się ulica, którą muszę zmienić.
Niestety nie wiem jak się nazywa ten dodatek i szczerze mówiąc trochę jest to denerwujące, bo przy nowym projekcie będę miała ten sam problem co ty, tyle że w drugą stronę - mam alejkę a chcę ulicę. I czapa. ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
cud nad cudami !! Super!!!!!!!!!!!!! 10/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
To jest niesamowite! Wygląda wspaniale !!!
Arcydzieło wszechczasów! Chciałbym tylko download ale nie wiem czy to możliwe. |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
łał. Zatkało mnie już jak zobaczyłam schodki, parking, i cały front domu. W środku równie pięknie. Winniczka mnie oczarowała.
Może możesz dać downloada? ![]() ![]() Pzdr (naprawdę jestem bardzo mile zaskoczona - czekam na dalsze projekty. Twoje domy mi się najbardziej podobają) |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Falvour Niestety nie mogę udostępnić projektu do pobrania, ponieważ korzystam z akcesoriów płatnych, których nie mogę rozpowszechniać. Jeśli chodzi o zainstalowanie pakiety, które posiadam to wszelkie info znajdziesz w moim profilu.
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|