|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pierwszy raz nie mam pojęcia co napisać. Jestem pod tak ogromnym wrażeniem, że nie jestem w stanie wydusić z siebie/klawiatury czegoś sensownego. Proszę mi więc wybaczyć nieskładne zdania ;)
Marion jest zjawiskowa. Sprawia wrażenia efemerycznej i bardzo kruchej, ale jednocześnie pewnej siebie kobiety, która mocno stąpa po ziemi. Bez wątpienia jest prawdziwą damą, jak trafnie zauważył aniołek. Wspaniale dobrane dodatki i idealna wręcz prezentacja, która pozwala na chwilę przenieść się do tamtej epoki. Kiedy myślałam, że osiągnęłaś już najwyższy poziom umiejętności, ty znowu mnie zaskoczyłaś. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś osiągnąć tak niezwykłe zdolności jak ty (chociaż do tego trzeba mieć talent, niektórych rzeczy nie da się "wyuczyć"). Po prostu jesteś moją mistrzynią ^^ Obyś tworzyła dla nas jak najdłużej. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
kolejny świetny facet
![]() nie mam się do czego przyczepić poza może troszkę zbyt dużymi oczami,ale reszta jak zwykle jest bez zarzutu. szczególnie podoba mi się w tej koszulce z logo Playboya ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszystkie Twoje simy są świetne,realistyczne,wręcz doskonałe...
Każdy z nich ma swój jedyny,niepowtarzalny charakter. Faceci...tacy przystojni ![]() Jeśli chodzi o Martina, to mnie też najbardziej podoba się w tej koszulce... Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Martin - znowu facet, i znowu świetny!
10/10, nie mam żadnych minusów. super bielizna z playboya, haha xD |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bardzo udany sim i świetna prezentacja .
![]() Tylko pozazdrościć kreatywności . ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Marco - bardzo ładna twarz - brwi, oczy i zarost. Fryzura mi nie przeszkadza, jakoś dobrze mi się w niej "widzi", a biała koszula podkreśla ciemną karnację.
Martin - równiez mi się podoba, mam do niego jednak parę zastrzeżeń. Po pierwsze - fryzura jest za bardzo "ulizana" chociaż bardzo dobrze wygląda w takich krótkich włosach. Po drugie - usta. Są ładne ale do takiej twarzy bardziej pasowałyby mi odrobinę węższe. W ogóle ma świetny wyraz twarzy, taki zacięty ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dziękuję za komentarze
![]() Postanowiłam się trochę cofnąć w czasie, oto simka Marion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe, czy się komuś spodoba ![]() Ostatnio edytowane przez figa : 19.01.2009 - 19:54 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba
![]() Idealna jak porcelanowa laleczka ^^ No i piękną ma suknie i włosy fajnie dobrane. Na początku piegi wydawały mi się troszkę śmieszne, ale teraz widzę że dodają jej sporo uroku ![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Jako miłośniczka wiktoriańskiej epoki , jestem zauroczona pomysłem na prezentację !
![]() Piękna simka przedstawiona w pięknie zaaranżowanej scenerii . Twarz Marion ma delikatny , nostalgiczny , ale również wyniosły wyraz , taki jaki miały kobiety tamtej epoki . Fryzura , suknia i parasolka stanowią doskonałe uzupełnienie " portretu damy " . Prezentacja jest oryginalna i wyrafinowana . Bardzo mi się podoba ! ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Niesamowite wyczucie smaku figa, gratuluję ci go. Łapczywie marzę o takim. Doskonała stylizacja z pięknej epoki smukłych, bladych kobiet. Świetne, naprawdę cudowne zdjęcia. Niczego chcieć mi więcej.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|