|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łaaa mhrok ^^
I to w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Bardzo ładna, jak inne Twoje, ale podoba mi się motyw z poobijaną mordeczką i suknią <czyżby ślubna? ![]() 10
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie jest super. Fajną ma fryzurę do której świetnie pasuje kolor oczu. Bardzo podoba mi się kształt jej ust, a ich kolor pasuje do tej krwi z boku ;p
Ogólnie to zastanawiam się tylko przez jakie chaszcze musiała uciekać z przed ołtarza że się tak poraniła ;pp |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ma ładne oczy, kształt, kolor i makijaż : ))
Ciekawa prezentacja, zresztą Ty zawsze tak fajnie robisz scenerię itd. Każda Simka ma swój klimat - to coś, czego ja nie potrafię. Podoba mi się. |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dziękuję za komentarze.
Simka uciekała przed mężem ![]() Jeszcze ktoś...?
#5 |
|
![]()
Ładna , odważna prezentacja !
![]() Jestem zwolenniczką Twoich niestandardowych pomysłów . Stanowią one odrębność i mają swój klimat . Simka jest ładna , a jej twarz wyraźnie różni się od poprzednich . Podoba mi się jej charakteryzacja - makijaż , suknia , a zwłaszcza - fryzura ! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Dzięki
![]() Ale co to jest 4 komentarze. Czekam na więcej, bo nie ma sensu wstawiania prac tylko dla 2 osob.
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna, taka oryginalna. Mhroczna xD
Ps. Skąd masz papierosa do ust? |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wszystkie twoje Simy są ładne, dokładnie zrobione, z subtelnym makijażem i dobranymi fryzurami. Szczególnie spodobała mi się Alice (ach, te jej piegi ^^).
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Sceneria kontrowersyjna i prowokująca !
![]() Simka na pierwszym zdjęciu wygląda bardzo realistycznie . Ma ładnie dobrane dodatki i moim zdaniem posiada przewagę nad większością ostatnich prezentacji . Ubranie prowokuje i pasuje do całości . ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
aniołek, dzięki, ze oceniłaś tamtą simkę którą usunęłam.
Zrobię z niej coś lepszego mam nadzieję.
|
|