|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Omg, jak ja dawno nie komentowalam
![]() No w każdym razie lodzio miodzio ![]() ![]() ![]() Fajnie, ze jest wprowadzony element z przyjaciolmi z przeszłosci. życze weny i przepraszam, ze dlugo nie komentowalam, ale zapewniam, ze czytam na biezaco ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A co tak krótko co? Jakiś leń Ci wlazł na kark czy co?
![]() ![]() Do rzeczy: podobało mi się jak opisałaś przemianę Lily no i oczywiście, nasz przebiegły Dastuś od razu to zauważył, achh ta miłość. Trochę dziwi mnie, że tak spokojnie przyjął do wiadomości fakt, że jego "Maleńka" pracuje u swojego byłego faceta, ale ok, może ociupinę spokorniał w tym więzieniu i te wszystkie przeżyte przeciwności losu i wydarzenia jednak odciskają piętno na psychice człowieka. Ale z Bartusiem to mnie zaskoczyłaś. Ja myślałam, że to będzie taki zwykły goguś zadzierający nosa i stawiający sobie za punkt honoru zdobyć wszystko co się rusza i ma spódnicę, a tu proshę, jakaś tajemnica nam wypłynęła. Mam pewne podejrzenia co do tej sprawy ![]() Podsumowując to odcinek fajny i był mój Dastuś <wniebowzięta> ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nasza Livciu przepraszam że tak dawno nie komentowałam bo nie miałam za bardzo czasu (bez obrazy ale rozumiesz ostatnie miesiące szkoły i wogóle) więc chciałam powiedzieć że świetnie ci wyszedł ten odcinek i jak już powiedzieli nie którzy jakiś leń cię chyba złapał
![]() a kiedy następny odcinek? przecież już jest 6 komentów ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ludzie! To nie leń! Po prostu jakoś tak wyszło
![]() (jeszcze utworzyłam jeden dodatkowy fragment, żeby tego było ciut więcej) Wiem, wiem, jest sześć, ale póki co nie ma mowy o pisaniu. Bo... po prostu nie wiem, co ma być dalej! ![]() Muszę siąść, wymyślić, spisać, a potem wg ostatecznej wersji pisać odcinki (jak dotąd było na spontana ![]() ![]() UPDATE: Fakt- książeczkę poczytałam (50 stron w jeden wieczór) i pomysły rzeczywiście są ![]() ![]() @down: nie wiem, czy się doczekasz cudu. Wątpliwe. Ostatnio edytowane przez Liv : 16.05.2009 - 11:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Sorki, że nie komentowałam, powód jak Ślicznotka. Wydaje mi się, że to jednak jest brat Dastusia. Coś w tym jest. Aha i oczywiście jestam nową Dastusiomaniaczką
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Liv, buszując po forum zobaczyłam: Ty nie rzucaj pisarstwa, jesteś jedną z najlepszych!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Liv-nie poddawaj się! To jest najlepsze FS jakie czytałam(ale kilka jest też, które lubię, więc się nie smucić!)
Ostatnio edytowane przez Jula881 : 25.05.2009 - 00:02 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja też chcę więcej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
UWAGA!!!
Otóż moja kumpela, niejaka Czarnulka vel. Volturia chce stworzyć fanklub Iana, bohatera swojego FS. Ja natomiast wyszłam z inicjatywą, żeby te fankluby były połączone, tzn. Ian Volturii i mój Dustin tworzyliby jeden wspólny. Wiem, że wiele czytelników, także nieujawniających się są dastusiomaniakami. Dlatego zwracam się szczególnie do nich, żeby się wypowiedzieli ZA lub PRZECIW co do odcinka... może dzisiaj nie wyjść (głównie z powodu zdjęć, a także tego, że dzisiaj przez prawie cały dzień nie ma mnie w domu) W najgorszym wypadku będziecie mieli prezent na dzień dziecka ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 30.05.2009 - 09:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc ja jestem za
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |