|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
.. Ja się domagam już! ;p
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ej! Liv!
To ja zaśpiewam wojskową piosekę: My Dustusia chcemy teraz!(My Dustusia chcemy teraz!) Tak jak chcemy hamburgera*!(Tak jak chcemy hamburgera!) Więc śpiewamy dziś do Liv!(Więc śpiewamy dziś do Liv!) Po jej komciu będziesz żyw!(Po jej komciu bedziesz żyw!) Nasza Livciu pisz już teraz!(Nasza Livciu pisz już teraz!) Bo ci nie dam hamburgera!(Bo ci nie da hamburgera!) __________________________________________ Tłumaczenia: *Jestem głodna ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dobra, już się tłumaczę.
Ostatnimi czasy mam głowę zajętą bardziej chodzeniem i zabijaniem (domyślcie się o co chodzi) aniżeli FS i Simsami ![]() Julciu, dziękuję za śliczną ( ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Tak naprawdę, nie istnieje coś takiego jak wena, według starej mądrości - tak wtrącę.
No ale nic, poczekamy. Kiedy to wreszcie znowu poczytam monologi Bartka? :\ ![]() Pozdrawiam no i życzę... miłego pisania.
Ostatnio edytowane przez Volturia : 30.08.2009 - 09:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Aj przestań, śliczna od razu, to jakiś joke? Gdzie tu jest ukryta kamera xD? Nie wiem, czy jest coś takiego jak wena, czy nie, ale tęsknię, remember Liv:*
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dobra, po dłuuugim odkładaniu na później, czas w końcu coś napisać.
Kolejne intrygi?? Brzmi.. świetnie ;] Ja też mam nadzieję, że plan Szymona się powiedzie, ale liczę, że małżeństwu Dustina i Lily nic nie zagraża..? Chociaż, kolejny raz, jestem całkowicie zbita z tropu - Lily nie potrzebuje Dustina..? Robi się coraz ciekawiej. Jak zawsze fajny odcinek. Nie poganiam, ale mam nadzieję, że wróci Ci ochota na granie w Simsy i pisanie fs ![]() Ps. Jula, fajna ta piosenka ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie wiem, czy hamburger może mieć cokolwiek wspólnego z Liv, no ale pomijając.
Liczę powoli do trzech... i ma być odcinek ![]() PS Nie smuci mnie to, iż Lily nie potrzebuje Dustina, jeżeli to oznacza więcej Bartka ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: wiesz, generalnie lubię hamburgery ;p
ha, teraz już jestem na 100% pewna że NIE lubisz Dastusia (i pewnie dlatego z trudem przyjdzie Ci napisanie 2 odc., ale nvm- to TWÓJ problem ;]) No dobra, wiadomości z frontu. Miałam krótki przypływ weny i chęci i szkrobnęłam co nieco ![]() ![]() Pewnie też już Was zamęczają z nauką (;p), dlatego z czasem zapomnicie o FS (na co ja niestety pozwolić sobie nie mogę). Jak już odcinek będzie, na pewno zauważycie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Vicky-Dziękuję:*
Volt-No niby nic, ale jednak ma... Livcia-Widzisz, zgadłam ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |