|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Dzisiaj mam dwie małe uwagi krytyczne...
- na pierwszym zdjęciu Sarah ma ubranie z mocno podkreśloną talią - nie bardzo pasuje kiedy jest pulchna ![]() - na ostatnim zdjęciu widać, że śpi Nie podoba mi się to, że Sarah chce się odchudzić w internecie i przez tabletki. Wiem co prawda co będzie później ale w opowiadaniu nie miałam okazji tego napisać. ![]() Roger podoba mi się tak średnio, co prawda to ładna postać, ale jakiś taki antypatyczny... I napiszę znowu, że nie moge się doczekać żeby zobaczyć towarzysza Michaela. Ale cieszę się, że Sarah dogadała się z bratem, przyda się dziewczynie wsparcie
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Tekst jest fajny mimo, że trochę nudny. Największe zastrzeżenie mam do zdjęć - ta dziewczyna jest pulchna? To czemu na pierwszym zdjęciu ma talię jak osa? Wiesz, o mnie nikt nie mówi, że jestem gruba, a mam 60 cm w pasie
Najbardziej prawdopodobne wydaje mi się, że (znowu powtórzenie, sory) wpadnie w anoreksję (albo już ją ma, sądzę to po tym : "W prawdzie, w ciągu tych dni, mało co jadłam... ale jeśli po wejściu na wagę, na mojej twarzy ma pojawić się uśmiech, to mogę nie jeść dalej."), chociaż... jeśli fs ma być fantasy to nie wiem. Dziwne, w ogóle nie przejęła się wampiryzmem brata? Na serio, dziwne.Z błędów najbardziej rzuca się w oczy, iż nie dajesz literki "ą" do niektórych wyrazów, a tak jest w porządku. Proszę Cię, rób krótsze odcinki, bo od tego odrywałam się 3 razy. <ziew> |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wiem, że Sarah się nie akceptuje, ale tego z kolei ja nie mogę zaakceptować
![]() Według mnie jest śliczna ![]() Czekam, czekam i na NIEGO i na czarne charaktery
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Też zgadłam, że to wampir
PS Wydaje mi się że czytałaś ,,Zmierzch"
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
pierwsza ;p
ogólnie to odcinek jak zwykle bajerancki ;] mam tylko jedno zastrzeżenie zamiast waza mogłaś napisać 'chrupkie pieczywo' czy cos w tym stylu ;D ale to tylko jedno, do czego mogłam się przyczepić ![]() czekam niecierpliwie na kolejne odcinki xd pozdrawiam |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Dobre
![]() Już jest trochę rozkręcona akcja, chociaż to oczywiście nie wszystkie niespodzianki ![]() W zasadzie zgadzam się z Michaelem co do tej diety. Ale współczuję też trochę Sarah, bo mimo wszystko myślę, że przede wszystkim to ona siebie nie akceptuje. Było też parę błędów... |
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 18
|
Świetny odcinek ;]
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Świetnie, jak zawsze ; )
Czekam na kolejny odcinek.. |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Wiem, że będzie lepiej, bo już czytałam całe wystawione opowiadanie
![]() Akcja nabiera tempa od tego pierwszego zasłabnięcia Sarah w łazience, a potem jest już coraz lepiej ![]() Czyli w czwatrek może nowy odcinek FS i zakończenie opowiadania - czekam z niecierpliwością ![]() Na zdjęcia też
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|