|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko gdzie w tej grze są zapisane seivy prosze o kontakt [email protected] lub na GG 7237359
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Gra jest naprawdę świetna. Szkoda tylko, że mam demo version... Chciałabym mieć pelną wersję - cztery gatunki zwierząt, to trochę mało, jak dla mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mam grę,trochę wkurza co jakiś czas.Np.błędem jest to że pewna kobieta nazywała się William
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Uwaga odswiezam
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
jedynka lepsza!
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam tą grę, ale musiałam odinstalować i nie zainstalował mi się jeden plik z podstawy. Czy może mi ktoś go przesłać? Podam e mail i nazwe pliku..jak ktoś będzie chętny do pomocy..błagam!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Naprawdę nikt w to nie gra... :/ Juz nie zmyślajcie!
|
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mam ta gre, ale nie wiem o co ci chodzi. odinstalowalas, zainstalowalas znowu, ale ci sie jeden plik nie zainstalowal? to zainstaluj jeszcze raz, w cyzm klopot. a jezeli kompletny problem zglos reklamacje/zadzwon do ludzi od pomocy technicznej.
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
MAM ORYGINAŁ - NIE POSIADAM ŻADNEJ PIRACKIEJ GRY,BROŃ BOŻE! PLIK : ui.z2f mail: [email protected] Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 04.12.2007 - 20:09 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|