|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Matko te babki wzięły się znikąd i wgl nie kapowałam która to która gdy czytałam.ale szczegół. Ogółem ok (pomijając już fakt z tymi kobitkami bo tego wgl nie kapiren ;p )
czekam na next ![]() pozdrawiam Odessa (dawniej Ajeczka13)
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Te dwie babki... Wyjaśnią się niebawem, z pewnością
Na razie nie wiadomo o co chodzi, bo a)trzeba wytężyć móg i pogłówkować samemu b)czeba poczekać = budowanie napiecia
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Luudzie wy byście tak chcieli wszystko wiedzieć od razu. Musi być przecież tajemniczość, zagadka i nowe postacie. Niebawem na pewno wszystko się wyjaśni. Jak na moje oko to są pomocnicami JEGO pewnie jakiegoś króla wampirów czy coś w tym stylu. Właśnie czemu nikt nie zainteresował się NIM tylko zaraz do babek
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Aaaaa bo myślałam, że mówisz o Anais
ale, chodziło mi raczej o tych czepliwych Ty to wiem, że zawsze wszystko zauważasz
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Padnę kiedyś na zawał przez Ciebie...
Najpierw się nie moge doczekać ma potem boję się czytać. Powstrzymac się też nie mogę. Co do Leny - ups... to jest dopiero wypadek przy pracy Kurczę, ale zaintrygowałas mnie tą sytuacją... A myślałam że już nic mnie z twojej strony nie zaskoczy. Gratulacje ![]() Biedny Johnuś on kiedyś źle skończy z tą swoja delikatnością... Od razu trzeba było babę unieszkodliwić ![]() A to jego fantastyczne wyczucie kierunku! I rozwaliły mnie jego rozkminki na temat unieszkodliwienia babci ![]() Henryś - jak zawsze piękny, jak zawsze odważny... Nic dodać nic ująć ![]() "Czerwony kapturek" - cały niepowtarzalny urok osobisty Henrysia ![]() Co ciekawe, podczas czytania nie zauważyłam błędów (to z ekscytacji naturalnie) ale jutro przeczytam jeszcze raz i jeszcze raz a potem poprawię ![]() Odcinek boski, pisz szybko następny ![]() Obiecany 600 post dla ciebie :* I obiecane błędy ![]() Cytat:
- zająć - bez chwili wahania, albo bez zbędnego wahania - kałużę - bez "o" *Teraz to co innego
Ostatnio edytowane przez Callineck : 22.12.2008 - 19:34 |
|
|
|
|
#8 |
|
|
no dobra, 69 post
![]() ciekawie, nawet bardzo... biedny Henryś nie może przeboleć samochodu, John dreptający jak kura i babcia napalony czerwony kapturek byli bardzo śmieszni ^^ gupia, Johna chciała zabić : ( będzie miał teraz dziurę w czole jako pamiątkę. mówi się trudno. Fajnie, ciekawy wypadek przy pracy, nie żal mi tego dzieciaka... I ta martwa przyjaciółka... robi się coraz ciekawiej, nie wiem, co Ty tam jeszcze ponawymyślasz ^^
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ach och cudownie. Jaka akcja, jakie tempo, czaddd po prostu. Babcia była rozbrajająca. Wiem, że się powtórzę (bo inni już to pisali) ale tekst o czerwonym kapturku mnie rozwalił i niech mi teraz ktoś powie, że Henryś nie jest 100% męcizną. Johnuś jak widzę, po całej serii odcinków (w Company), w których był biednym i ratowanym przez wszystkich, postanowił się wreszcie odegrać hi hi i zabohaterzyć, ale i tak Henryś przechwycił jego triumf no jak tak można? Babcia mnie zaintrygowała. Wampirem chyba nie była? Więc kim? Coraz bardziej zaciekawiasz i wciągasz, że tak powiem wsysasz mnie w FS. A dark side Leny
nie spodziewałam się, wiedziałam, że z niej ostra babka, ale że aż tak ... Powiem Ci, że akcja i fabuła jest bardziej zagmatwana i intrygująca niż w Company, no i jak się nie wciągnąć no jak? No i jak ja wytrzymam do następnego odcinka? Do tego ledwie wytrzymałam. Ale święta są będziesz miała więcej czasu <szelmowski plan> to może dodasz tak szybciej odcinek <oczy kota ze shreka>
|
|
|
|
#10 |
|
|
URWANI Z CHOINKI JULKA I JOHN ŻYCZĄ WESOŁYCH ŚWIĄT | ![]() -------- ![]() I ja też, już tak bardziej normalnie ^^ |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|