|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się "Offelia"? | |||
Jest wspaniały! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 6.25% |
Prawie idealny... |
12 | 75.00% |
Średnio |
3 | 18.75% |
Nie.... |
0 | 0% |
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Fajny domek
![]() Miałam tam jakieś drobne zastrzeżenia, ale nie chce mi się ich wypisywać. Najbardziej spodobał mi się pokój dziewczynek- bardzo ładne kolory, takie bardzo dziecięce (młodzieżowe) i radosne ![]() Całej 10 nie postawię, mam jednak nadzieję, że 9/10 Cię zadowoli ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładny , poprawny domek .
![]() Ocena : 8/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak zobaczyłam pierwsze foty to pomyślałam, że to kolejny, już wręcz nudny clean, zrobiony z tych samych przedmiotów, bezmyślnie urządzony i napakowany byle czym.
A tu psikus, miło się rozczarowałam :-) Całość, faktycznie sprawia wrażenie bezpiecznego, miłego domu rodzinnego. Bardzo podobają mi się fiolety w połączeniu z jasnym drewnem w sypialni, brązy w łazience i jasna zieleń (choć może już trochę oklepana) w kąciku do odpoczynku. Mimo takich zestawień kolorystycznych, nie wygląda to jakby każde pomieszczenie było z innej bajki. W ogrodzie trochę razi takie ustawienie drzew, przydałoby się trochę więcej roślinności (Ja uwielbiam bujne ogrody ;-) ) i może jakiś mały plac zabaw dla dziecioczków, wkomponowany w zieleń? ;> |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, ale w środku jest bardzo ładnie. Tylko razi mnie ta sypialnia rodziców. Moim zdaniem powinna być utzrymana w kolorze wanilii, czekolady, ale z akcentami fioletu.
Ocena: 8/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak tam przytulnie!!!
Bardzo ładnie Ci wyszedł... te wnetrza, takie kolorowe (oprócz łazienek, one mi sie nie bardzo podobają) aż się chce tam mieszkać. Bardzo ładnie Ci wyszedł z zewnatrz, najlepsze te tarasiki. Ocena: 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajny domek, bryła nie jest zła, przedpokój jest fajny, skromny, tak samo salon, łazienka jest ładna, bez tej roślinki było by za jasno, jadalnia może być, sypialnia taka fioletowa, sypialnia dziewczynek jest ładna, łazienka za ciemna, ogród troche pusty
8/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|