![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć. Szczerze mówiąc nie wiem, który to z kolei mój dom
![]() Dom "Odmienny styl" to dom dla singla. Zamieszkuje go Ian Tahee. Dom jest mały, ale funkcjonalny. Ma on swój swoisty zwykły i prosty styl. Z tyłu domu znajduje się mały taras. Spis pomieszczeń: kuchnia + korytarz, salon, sypialnia, łazienka. Testowany: tak. Koszt: 25 201 simoleonów. Działka: 30x30. Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:44 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się. W kuchni jednak nie pasuje mi cegła. Mam też wrażenie że sypialnia lepiej by wyglądała gdyby poza kwiatem coś jeszcze było innego koloru, bo wygląda to jakoś smutnie. Poza tym ładnie.
|
![]() |
#3 |
|
![]()
Podoba mi się. Mała, przytulna kawalerka, jednakże nie jest wszystko ściśnięte, jest na wszystko miejsce.
Bryła: Ładna, aczkolwiek zwyczajna, przydałoby się zdjęcie od tyłu. Kuchnio-korytarz: Świeetny pomysł, idealnie dobrane meble zarówno kolorystycznie jak i stylistycznie, jednak ta cegła psuje efekt, można byłoby zamiast niej wybrać jasny kamień w odcieniu piaskowca. Salon:Zbyt mdłe kolory, potrzeba kontrastu i zieleni, jednak bardzo ciekawie dobrane elementy. Sypialnia: Potrzebny jest tutaj dywan, jakieś kwiaty. Łazienka: Zbyt intensywne kolory. Taras: Nie pasuje tutaj ta brzoza i kwaty, meble przeciętne, nie da się przy nich zjeść, a jak widzę grill jest. Ogród: nie widzę nic poza nieszczęsnie ogrodzonym drzewkiem i hmm.....jakby to ująć...zbyt kanciastym klombem. Ale podoba mi się, choć są pewne niedociągnięcia. Znając ciebie właśnie takiej opinii oczekujesz. 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dach nie podoba mi się... bardzo
Ładnie, choć nic nadzwyczajnego Ocena neutralna, aczkolwiek sprzyjająca: 7/10
#5 |
|
![]()
<idzie zapalić, zanim oceni dom>
Kubussiu! Pokazałeś bardzo słaby projekt. Bryła jest bardzo prostokątna, monotematyczna i ... nudna Ogród - A gdzie on jest? Mimo, że to dom "dla singla", to ogód powinien być. Bo te kilka roślinek mnie nie satysfakcjonuje.. Domek RAZI pustkami skoro to "odmienny styl", to chyba jakieś "zapełnienia" by się przydały, chyba, że wprowadzasz do świata Simsów nowy styl i nazwałeś go "Odmiennym stylem". Ale ta awangardowość nie wyszła Ci na dobre. Kuchnia - zlepka Maxisa. Chciałeś awangardowo i to widać w całym domu. Żeby ta kuchnia trzymała się jakiejś normy, byłoby ok, ale tak? Kuchenka, zlew i lodówka to jakby się z innego świata wyrwały i kolorystycznie nie pasują do "Odmiennego stylu w kuchni" Salon - o ja... Zapomniałeś, że to dom singla? Po co ten salon. Teraz dom jest dla całej rodziny. Sypialnia - Ikea Stuff Pack jak się patrzy. Za ciemna tapeta. Łazienka - A gdzie jest jakiś szampon, mydło, ręcznik, szafka, pralka, etc? Taras - ale monotematyczny....... Powtarzasz się. W każdym nowym projekcie widzę poprzedni, a to nie dobrze. Nie widzę też dodatków z internetu, a szkoda. Nie wspomnę o firankach... A może ekshibicjonizm wchodzi w skład "odmiennego stylu"? Najwyraźniej I jeszcze jedno... " Szczerze mówiąc nie wiem, który to z kolei mój dom " <- nie obraź się, ale dla mnie takie słowa są oznaką braku zainteresowania dla własnego projektu. Nie interesujesz się swoim projektem? To wogóle go nie pokazuj... Ocena: 1/10 Amen. Woltuwa |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak...po przeczytaniu wypowiedzi Woltuwy zdecydowałam się napisać inny komentarz dla twojego projektu. Oj coś to 'przesoliłeś' jak 'szlag'. Teraz moge przyznać z ręką na sercu ,że to co teraz od dłuższego czasu 'wysadzasz' to ciągnie sie jak 'flaki na oleju' co jest juz nudne i 'niesmaczne'...
Zmeiniam wiec ocene na negatywną dla twojego projektu. -00,01./10 Sheba. |
![]() |
#7 |
|
![]()
bryła taka sobie ale fajnie się prezentuje.
wnętrze też ok. w kuchni nie podoba mi się ta cegła, która nie pasuje wg mnie do koloru szafek. salon i sypialnia b. ładne- spokojne i przytulne. łazienka średnia, bo widziałam podobną w wielu twoich domach. 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie wiem co napisać.
Na pewno w niektórych miejscach (łazienka) się powtarzasz, ale tego Ci chyba pisać nie trzeba ![]() Bryła, jak zwykle skromna, mała, po prostu ładna ![]() Kolorki - stonowane, widać ład, przemyślenie i porządek. Daję 8/10 i prosiłabym, byś kiedyś dał swoje domy do downloads, bo mam poczucie, że Twoje projekty się marnują ![]() Edit; znowu dałeś te firanki szlajające się po podlodze... niecierpię ich ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Z przodu pusto- gdzie się podziały drzewa?
Korytarz- mdły. Te meble jakoś mi nie współgrają z meblami i podłogą. Kuchnia już ładna ![]() ![]() ![]() Jeszcze słówko o bryle. Po co przy łazience ta wycięta kratka? Nie mogłeś zostawić tam normalnej, 2- kratkowej ściany? Po co takie wydziwianie? 8/10- mogło być lepiej. |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ładny, prosty. Tylko ten telewizor mi nie pasuje.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|