|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
No i po co piszesz, że paskudny, jak jest śliczny? ^^
Z taką bryłą się jeszcze nie spotkałam, przypomina mi zamek. Bardzo orginalna, za to plus. W środku większość pomieszczeń mi się podobała, kilka z nich nie (np. pomieszczenie z fortepianem). Oprócz tego, znalazłam jeszcze kilka niedociągnięć, które jednak nie psują mi wrażenia o całości. 9/10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Sypialnia gościnna mi się nie podoba, reszta za to bardzo
![]() Świetny pomysł i wykonanie. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Skoro straszna,to po co ją dajesz na forum?,żeby nei było offtopa...dom jest straszny!,moja ocena to 0/0
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
bryła i ogród- bardzo fajne, pomysłowo zrobione, widać że to nie byle jaki dom.
wnętrze- urządzone ze smakiem. zastanawiam się tylko po co dwie lodówki w kuchni :d kolorystyka taka trochę nie bardzo bo za ciemno jak dla mnie. za to świetna łazienka .ja strasznie nie lubię takiego stylu wnętrz ale nie mogę ci zniżyć oceny tylko ze względu na mój gust więc: 9/10 |
|
|
|
|
#5 |
|
|
Niektore miejsca kojarzą mi się z Ks...cośtam Manor.
Ale podoba mi się, szczególnie jeziorko. 8,5/10 |
|
|
|
|
#6 |
|
|
Jaki gustowny domek,
bardzo mi się podoba ze względu na przedmioty z RIO ........ Chociaż to nie mój styl, to jeden z wyjątków ![]() 10/10 |
|
|
|
|
#7 |
|
|
Eyy powiem Ci że dom mi się podoba w szczególności bryła, wnętrza też niczego sobie. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
rezydencja super
szczegolnie podoba mi sie ogrod zimowy- swietnie urzadzony 10/10, no, inaczej sie nie da
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A ja nie mogę ścierpieć takiego głupiego gadania
Nie no, moim zdaniem jest piękny, prawdziwy pałac. Meble dobrze rozmieszczone, wszystko pasuje. Gratuluję 10/10 i życzę więcej takich udanych domków. Pozdr. |
|
|
#10 |
|
|
Projekt na zaskakująco wysokim poziomie !
![]() Szczerze przyznam , że jestem zaskoczona tak ładną prezentacją tym bardziej , iż jest ona pozbawiona dodatków z internetu . Bardzo poprawna architektura domu i aranżacja wnętrz . Widać przygotowanie do prezentacji tematu . Udało Ci się uzyskać realistyczny efekt bardzo przyciągający uwagę .
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|