|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
z zewnątrz wyszło ci świetnie. ten ogród jest cudowny.
w środku natomiast nie podoba mi się kolorystyka. jakieś takie smętne barwy. podsumowując: widać dużą poprawę po pierwszym domu ale nad wnętrzem i umeblowaniem chyba musisz jeszcze trochę poprawcować. albo przyjdzie ci z czasem. 6,5/10 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Björk nie bądź zazdrosna, w końcu Ty budujesz sto razy lepiej ode mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bryła mi się bardzo, ale to bardzo nie podoba. I trochę za duże zbliżenia. Np. Wspaniała lampa i nic więcej. 6/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ogród wyszedł ci bardzo ładnie , sama bryła taka sobie ,nie pasują mi te okna.
Wnętrze trochę mi tam nie pasuje ,w łazience tapeta przypomina parkiet. Ogólnie nie jest tak żle. ocena 6/10 i plus za ogród jest ładny.xd |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się sypialnia rodziców i gabinet.
Reszta bardzo fajna ![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Strasznie mi się podoba
![]() Te wnętrza są takie śliczne. A ogród taki pełny roślin... Tak trzymaj! ![]()
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Przyczepię się na początku do TEKSTU, gdyż jestem zbulwersowana odmianą tego pięknego imienia, Olivia, jakiego jestem posiadaczką
![]() Więc odmieniając przez dopełniacz nie pisze się Oliwi, tylko Oliwii. I tak jest zawsze przy pisowni imion damskich zakończonych na -ia ![]() Dobra, teraz domek: nad ogrodem porządnie popracowałeś i prezentuje się na pewno lepiej niż wnętrze. Aczkolwiek przyglądając się rzutom zauważyłam "zygzakowate" ścieżki- przez ułożenie kwiatów. Wnętrze- takie sobie. Muszę powiedzieć, że trochę za dużo tych okien. Albo przynajmniej mogłyby już być wszystkie jednakowe. W niektórych miejscach pustki, tapet takie jakieś mdłe, łazienka 1 to już w ogóle mnie przeraziła- nie ma tam nic fajnego ![]() ![]() Wiec jesli miałabym nawiązać do tytułu, to glamour w tym domu to jest tak właściwie ogród ![]() 6,75/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ogród cud miód i orzeszki xD
Reszta też fajna sypialnie mi sie nie podoba. Ocena 9/10 za ten ogród 5/10 bez ogrodu ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
No więc tak.
Chyba nie zaskocze nikogo że ogród wyszedł Ci rewelacyjnie... az miło popatrzeć ![]() Natomiast reszta pomieszczen wyglada na puste... sa albo za duże albo jest w nich za mało mebli... Okna kompletnie nie komponują się z domem.I bryła wydaje mi się nieciekawa.... ale pomimotych "szczegółów"...dom nawet mi się podoba.A ogród najbardziej ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Ocena: 5/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Jaaaaa
Ta droga do domu mi sie tak podoba ![]() Ogólnie dom jest OK, tylko okna mi tak jakoś przeszkadzają Suuper ^^ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|