Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Czy kupisz The Sims 3
TAK 141 52.22%
NIE 38 14.07%
raczej tak 56 20.74%
raczej nie 35 12.96%
Głosujących: 270. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.05.2009, 10:34   #1
simsiara1991

Reputacja: 10
Mad Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?

Watpie że kupię. Do dwójki nie mam żadnych dodatków, poradziłam sobie bez nich. A pozatym podejżewam że będzie baaaaaardzo droga i nie warta swojej ceny. A jeszcze jedno uważam że EA na siłę próbuje wymyślić coś nowego, ale po co przeciągać grę? NIe wystaraczy ogrom dodatków do jedynki i dwójki? Wcale się nie zdziwię jak za kilka lat wymyślą czwórkę
Ja już powiedziałam TAK kupiłam bransoletke
W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne....
Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje....
simsiara1991 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.05.2009, 11:15   #2
Mamełe

Domyślnie Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?

Cytat:
Napisał simsiara1991 Zobacz post
Watpie że kupię. Do dwójki nie mam żadnych dodatków, poradziłam sobie bez nich. A pozatym podejżewam że będzie baaaaaardzo droga i nie warta swojej ceny. A jeszcze jedno uważam że EA na siłę próbuje wymyślić coś nowego, ale po co przeciągać grę? NIe wystaraczy ogrom dodatków do jedynki i dwójki? Wcale się nie zdziwię jak za kilka lat wymyślą czwórkę
To jest normalna kolej rzeczy dla kazdej swietnie sprzedajacej sie gry, ze wychodza nowe czesci. Swoja droga simsy i tak wychodza dosyc rzadko (nie licze dodatkow, tylko pelne gry). Pierwsza czesc pojawila sie prawie 10 lat temu (do dzis pamietam jak kupilam w empiku i nie bylo w niej kodu seryjnego :/). Druga czesc 5 lat temu. Nie znam dobrze sprzedajacej sie gry, ktorej kolejne czesci wychodzilyby co 5 lat.
to oczywiste, ze chodzi tu o kase. Zasadniczo przeciez po to wytwarza sie produkty, zeby je sprzedac.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.05.2009, 21:51   #3
Fizzly
Guest

Cytat:
Napisał Mamełe Zobacz post
To jest normalna kolej rzeczy dla kazdej swietnie sprzedajacej sie gry, ze wychodza nowe czesci. Swoja droga simsy i tak wychodza dosyc rzadko (nie licze dodatkow, tylko pelne gry). Pierwsza czesc pojawila sie prawie 10 lat temu (do dzis pamietam jak kupilam w empiku i nie bylo w niej kodu seryjnego :/). Druga czesc 5 lat temu. Nie znam dobrze sprzedajacej sie gry, ktorej kolejne czesci wychodzilyby co 5 lat.
to oczywiste, ze chodzi tu o kase. Zasadniczo przeciez po to wytwarza sie produkty, zeby je sprzedac.
No dokładnie, też nie rozumiem, dlaczego koleżanka się burzy. Logiczne, że robią tę grę dla kasy. A czy ja kupię? Raczej tak. Spróbowałem i wiem, że jednak warto.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2009, 22:17   #4
menowa
Guest

Ja jeszcze kilka dni temu postanowiłam że kupię simsy3. Planowałam kupienie lepszej karty graficznej i innych tego rodzaju rzeczy aby mój komp uciągnął grę. Jednak dzisiaj czytałam komentarze na temat gry, zarówno na tym forum jak i na innych stronach i stwierdzam, że to nie dla mnie. Najbardziej mnie przeraża brak możliwości przyspieszenia czasu. Do tego dochodzi mało mebli, fryzur itp.
Poczekam, może wyjdzie jakaś wersja "delux" lub coś w tym stylu która będzie bardziej dopracowana.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2009, 22:45   #5
Nadine

Ale nie powinnaś się zniechęcać do tej gry na podstawie opinii wyczytanych w internecie, o ile masz taka możliwość lub będziesz miała, spróbuj sama pograć u jakiejś kolezanki/kuzynki/cioci/czegotamchcesz. W sumie ja jak sie naczytalam niektorych wypowiedzi, to stwierdzilam, ze pieprze simsy i jak tak to ma wygladac, to nie gram, a wlasciwie spodobalo mi sie. I mozliwosc przyspieszania czasu JEST, chociaz niezbyt szybka, no ale wersja, ktore posiadaja wszyscy tutaj ponoc rozni sie od tej oficjalnej, wiec nie ma co narzekac. Plus fryzur faktycznie malo i niefajne, ale ea ma swoja strone, i wkrotce zaczna powstawac dodatki, ubrania nie sa zle, a jak mozna na nie ponakladac dowolne desenie to sa super i z meblami jak wyzej, lozka sa fajne ;d

[img]http://i41.************/34tajvd.gif[/img]
Nadine jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2009, 17:35   #6
ultraviolence

Cytat:
Napisał Nadine Zobacz post
spróbuj sama pograć u jakiejś kolezanki/kuzynki/cioci/czegotamchcesz.
Chyba kogotamchcesz - trochę więcej szacunku, ludzie to nie przedmioty

Ja tak się właśnie zastanawiam, czy ją kupić czy nie. O ile opcje są dosyć ciekawe, o tyle nie do końca odpowiada mi grafika. No i jest parę wad, które mnie irytują... Myślę, że pogram trójką do premiery, a potem podejmę ostateczną decyzję.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.06.2009, 08:19   #7
menowa
Guest

Cytat:
Napisał Nadine Zobacz post
Ale nie powinnaś się zniechęcać do tej gry na podstawie opinii wyczytanych w internecie, o ile masz taka możliwość lub będziesz miała, spróbuj sama pograć u jakiejś kolezanki/kuzynki/cioci/czegotamchcesz.
Nie mam możliwości zagrania w tą grę gdziekolwiek,u kogokolwiek.
Nie odczuwam potrzeby posiadania tej gry, chęć na jej zakup minęła.
Nie potrzebuje TS3 do szczęścia, więc po co mam kupować na siłę. Zamiast tego zafunduję sobie jakiś dodatek do TS2, bo mam tylko dwa dodatki, z których jednego nie używam (pomijając jakieś tam meble i fryzury które pojawiły się w grze wraz z jego zainstalowaniem).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.05.2009, 19:44   #8
Simsonowa
Guest

Oczywiście że kupię ! Nie mogę się już doczekać ! < 3
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2009, 08:17   #9
bigkar
Guest

Cytat:
Napisał nicram01 Zobacz post
Witam!
Czy kupisz The Sims 3 ?

no właśnie kupisz czy nie kupisz
Nie
Obejrzalam i podziekuje Pogram w SL a jak mi sie zrobi teskno to w TS2. TS2 kupilam wiec dlaczego mam kupic TS2 po raz drugi Bo niczym innym tenze produkt nie jest

Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2009, 10:03   #10
mysia450

ja kupie bo juz mam zarezerwowana edycje kolewkcjonerska
mysia450 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania