|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy kupisz The Sims 3 | |||
| TAK |
|
141 | 52.22% |
| NIE |
|
38 | 14.07% |
| raczej tak |
|
56 | 20.74% |
| raczej nie |
|
35 | 12.96% |
| Głosujących: 270. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Watpie że kupię. Do dwójki nie mam żadnych dodatków, poradziłam sobie bez nich. A pozatym podejżewam że będzie baaaaaardzo droga i nie warta swojej ceny. A jeszcze jedno uważam że EA na siłę próbuje wymyślić coś nowego, ale po co przeciągać grę? NIe wystaraczy ogrom dodatków do jedynki i dwójki? Wcale się nie zdziwię jak za kilka lat wymyślą czwórkę
Powiedz TAK transplatologi!!! http://www.powiedztak.allegro.pl/ Powiedz TAK.. tak jak ja! Ja już powiedziałam TAK kupiłam bransoletke W niebie Twoje narządy nie będą Ci już potrzebne.... Dzięki mojemu TAK ktoś przeżyje.... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
|
Cytat:
to oczywiste, ze chodzi tu o kase. Zasadniczo przeciez po to wytwarza sie produkty, zeby je sprzedac. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja jeszcze kilka dni temu postanowiłam że kupię simsy3. Planowałam kupienie lepszej karty graficznej i innych tego rodzaju rzeczy aby mój komp uciągnął grę. Jednak dzisiaj czytałam komentarze na temat gry, zarówno na tym forum jak i na innych stronach i stwierdzam, że to nie dla mnie. Najbardziej mnie przeraża brak możliwości przyspieszenia czasu. Do tego dochodzi mało mebli, fryzur itp.
Poczekam, może wyjdzie jakaś wersja "delux" lub coś w tym stylu która będzie bardziej dopracowana. |
|
|
|
#5 |
|
|
Ale nie powinnaś się zniechęcać do tej gry na podstawie opinii wyczytanych w internecie, o ile masz taka możliwość lub będziesz miała, spróbuj sama pograć u jakiejś kolezanki/kuzynki/cioci/czegotamchcesz. W sumie ja jak sie naczytalam niektorych wypowiedzi, to stwierdzilam, ze pieprze simsy i jak tak to ma wygladac, to nie gram, a wlasciwie spodobalo mi sie. I mozliwosc przyspieszania czasu JEST, chociaz niezbyt szybka, no ale wersja, ktore posiadaja wszyscy tutaj ponoc rozni sie od tej oficjalnej, wiec nie ma co narzekac. Plus fryzur faktycznie malo i niefajne, ale ea ma swoja strone, i wkrotce zaczna powstawac dodatki, ubrania nie sa zle, a jak mozna na nie ponakladac dowolne desenie to sa super i z meblami jak wyzej, lozka sa fajne ;d
|
|
|
#6 |
|
|
Chyba kogotamchcesz - trochę więcej szacunku, ludzie to nie przedmioty
![]() Ja tak się właśnie zastanawiam, czy ją kupić czy nie. O ile opcje są dosyć ciekawe, o tyle nie do końca odpowiada mi grafika. No i jest parę wad, które mnie irytują... Myślę, że pogram trójką do premiery, a potem podejmę ostateczną decyzję. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Nie odczuwam potrzeby posiadania tej gry, chęć na jej zakup minęła. Nie potrzebuje TS3 do szczęścia, więc po co mam kupować na siłę. Zamiast tego zafunduję sobie jakiś dodatek do TS2, bo mam tylko dwa dodatki, z których jednego nie używam (pomijając jakieś tam meble i fryzury które pojawiły się w grze wraz z jego zainstalowaniem). |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Oczywiście że kupię ! Nie mogę się już doczekać ! < 3
|
|
|