|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Że wy umiecie się tak wyprodukować i napisać takie długie komentarze.
Ja nie wiem co mogę napisać oprócz: boski tekst, boskie zdjęcia. Masz super pomysły i... niech następny odcinek będzie szybko!
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ciekawe i fajne.Śmiesznie by było,tak jak mówili poprzednicy ,żeby ją wywali za drzwi <hehehe>Ogólnie 10/10 i nie będę się rozpisywać ,bo nawet nie wiem co napisać<
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
|
![]()
jestem zalatana i polprzytomna, jezdze po lekarzach po jakies durne skierowania, wiec teraz, kiedy mam chwilke, nadrobie 2 odcinki.
pierwszy jest bardzo fajny, duzo Iana i jego mlodszego brata. Musisz mi wybaczyc, ze sie nad nim nie rozczulam, ale nie lubie blondynow z niebieskimi oczyma ![]() wole wysokich brunetow z czekoladowymi oczami! ![]() ![]() nie powiem Ci, ze wiem, jak to jest, ze ktos juz sbie z gory zalozyl, ze ten spal z tym a ten z tym i sie nie wywiniesz z tego, bo ja osobiscie takiej sytuacji nigdy nie mialam -> nie pamietam, czy moi bohaterowie tez <co?> ogolem widze, ze zaczyna sie akcja. teraz biore sie za nastepna czesc, "why he?" na poczatku myslalam ze to blad jakis ,a potem zobaczylam zdjecie Iana ![]() wiec zedytuje jak skoncze czytac i pozbieram mysli. napisalabym posta pod postem, ale Pani Moderator tego nie przelknie ![]() edit : zaczelam drugi odcinek i od razu w oczy mi sie rzucilo : Cytat:
Cytat:
szkoda, ze tak skrocilas ich podroz. fajnie by bylo poczytac o ich sprzeczkach. i na lepsze im jednak wyszlo skorzystanie z terenowki Emmy ;D gratuluje sceny lozkowej! ja bym nie potrafila takiego czegos napisac. ;p powinni byc troszke ciszej, moze by uslyszeli pukanie Emmy i by nie bylo tak zle ![]() aaa nie powinno byc New Jersey zamiast New Jarsay ? edit. medium jak cos jest ;p
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 02.02.2010 - 18:23 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Noo!
Doczekałam sie odcinka < ![]() Ahhh....Kocham Iana.....Jak dasz go do pobrania, to chyba cud się zdarzy! Chętnie pograła bym nim w grze.... ![]() A co do odcinka to super. Jak już zauważyła Sandra, brakuję paru przecinków, ale co ja tam wiem ![]() 10/10 I pisz szybciej! <prosi ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Camela? niee.. ;D
Już się bałam niepa, że nie powrócisz szczerze mówiąc. Wiesz, że w momencie opisu Jareda, w ogóle automatycznie go opisałam? Dopiero teraz widze, że to naprawdę on ^^ Tak poza tym niemal WSZYSCY ZACHWYCAJĄ SIĘ IANEM, A CO Z TAJEMNICZĄ ROZMOWĄ NA POCZĄTKU? - ona jest dość ważna ![]() Tylko niepa coś nadmieniła z tej całości < wiadomo dlaczego ;p > Dziękuję za dotychczasowe komentarze i czekam na resztę! VOLT ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() yay, ale super go opisalas ![]() pees, pamietaj o medium ;]
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ej no ja tu poszkodowana jestem, więc można mi wybaczyć. A ta tajemnicza rozmowa - sama nie wiem co o niej myśleć, muszę trochę pogłówkować i dam znać czy coś mi zaświtało
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Reputacja: 12
|
![]()
Eeee... Volt, ja też coś tam wspomniałam, tylko nie wiem, czy ty przypadkiem nie przeoczyłaś mojego komentarza
![]() Libby: Cytat:
Tak, wiem, że to nie będzie żadna z jej pierwszych myśli, ale wreszcie będzie musiała do tego dojść. A podejrzewam, że trochę czasu do namysłu będzie mieć. EDIT: Już wiem! Odkryłam dlaczego Emma reaguje alergicznie na Ian'a! [duma] ![]() No więc... cofając się do kilku pierwszych odcinków możemy przypomnieć sobie, że Em bardzo przeżyła stratę męża. I teraz dodajmy, że po jakimś czasie spotyka swoją jakby dawną miłość. W jej umyśle włącza się blokada pozytywnych uczuć do niego, bo, czy to byłoby w porządku wobec zmarłego Troy'a? Pewnie Emma sama nawet o tym nie wie, ale wydaje mi się, że z tego właśnie wynika jej niechęć do Ian'a. Poza tym blondyn trochę (tutaj mam na myśli "prawie całkiem") się zmienił od ich ostatniego spotkania. Przynajmniej z zewnątrz, bo jak wszyscy tu podejrzewamy, w środku jest tym samem Ian'em co kiedyś. W każdym razie dzięki jego lodowej skorupie Emmie łatwiej było uznać go za "obcego" niż "przyjaciela".
- Mel Brooks Ostatnio edytowane przez Sandy : 03.02.2010 - 08:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
@up; Cóż Sandro, ostatnio ogółem nie odpisałam Ci jak ogromnie miło mi, że to Tasiemco-story jest twoim ulubionym
![]() W każdym razie nie rozumujesz źle, chciałam powiedzieć, że nawet naprawdę nieźle Bo to możliwe, że jest to jeden z elementów 'wewnętrznego, niewytłumaczalnego uprzedzenia'. Póki co jeszcze nie wypowiedziało się wiele osób, będę cierpliwie czekać, trudno ;]
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|