|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak sim facet coś ma zrobić, co bardzo lubi, (chyba się to zdarzało przy sprzątaniu albo coś), to wrzeszczy "NI KRAAAAAAAAAA!", na drugim poziomie przyspieszenia to brzmi...nie do opisania.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hej, ja czytałam, ze ten język to nie simgielski, tylko simlish...
sorry, że trochę nie na temat ... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
o tym była mowa już wcześniej ;]
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
"Makoil" to może być "Kocham cię" - mówią tak oba simy pod koniec zaślubin, ale nie tych takich pod łukiem, tylko takich zwykłych, bez zbędnych że tak powiem ceremonii
![]() Poza tym uwielbiam, kiedy nastolatki pozdrawiają innych simów okrzykiem "Glube dzivko!" [napisałam przez "v", bo z "w" mi cenzura wykasowała ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jak ćwiczysz przy TV to jest taka piosenka i mówią tak :
Asel mi ędrzaw ędrzaw... A w The Sims 3 w piosence dla dzieci jest: Kuku sisi łysz łysz ewi ti bum Jeszcze jest: Helo bugi halo tata fusaniała gimi gimi hehe śmieszne to jest xD |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
I mój kolejny fav.
Dorosły Sim się cieszy: ciasz, szpokaja! ![]() No i nauczyłam się wyliczanki dziecięcej ![]() Cipi tambalumba buba snubu, cipi tambalumba buba snoub ![]() EDIT: Dzisiaj, jak starszy Sim mi się bodajże wkurzył, nie obyło się bez wulgaryzmów: alalala h**a ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 30.07.2009 - 22:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak po raz pierwszy grałem w akademiku rozwaliło mnie powitanie kucharza:
Saaaamaratajnaa! Albo dzisiaj - zacięła mi się gra, jak simka zaczynała zdanie, i wyszło mi szybkie powtarzanie dwóch głosek. Oto, co usłyszałem: kujwa, kujwa, kujwa, kujwa, kujwa, kujwa, kujwa Co do języka Simlish - podejrzewam, że "Agojo" znaczy "aż do smierci" czy coś w tym stylu. Simowie mówią to pod koniec zawierania małżeństwa. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Noszka makabloba lababa tulija
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest