|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No cóż...
Ten dom z zewnątrz rozbudził we mnie dużą nadzieję na obejrzenie jakiegoś klasycznego, urządzonego z gustem i dobrym smakiem wnętrza. Nie chcę nic zarzucać, ale ten dom to według mnie nie jest mistrzostwo, chociaż zasługujesz na pochwałę ze względu na trud. Nie podobają mi się m.i. kominki w jadalni i bibliotece, galeryjka w jadalni, salon otwarty na sień- zazwyczaj zresztą pomieszczenia reprezentacyjne( czyli np. salon, czy jadalnia) w takich pałacach znajdowały się na piętrze. Bardzo natomiast spodobało mi się na zewnątrz, szczególnie wieża. Nie podobał mi się natomiast dach nad tympanonem od frontu. Ogólnie sprawia bardzo przytłaczające wrażenie. Wydaje mi się, że jest on za bardzo zagracony. Nieco przyciemny jest też sufit w salonie- zazwyczaj w takich rezydencjach malowano sufity na jakieś jasne kolory- wtedy pokoje zdawały się wyższe. Ogólnie mówiąc dom mnie nie urzekł, chociaż nie jest brzydki i z pewnością wymagał wiele trudu. |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podobają mi się kolory
![]() ![]() 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ładne najbardziej mi się podoba wnętrze daje 10/10
|
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Oglądam sobie teraz tą Twoją budowlę oraz swój komentarz i myślę, że gusta się zmieniają bo teraz jeszcze bardziej mi się podoba :>
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
cu-do-wny!
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Sporo się napracowałeś przy tym (należało by chyba napisać) pałacu
![]() Jest nieziemski, a atmosfera oddana na zdjęciach przenosi w tamte czasy. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dom jest piękny
![]() 100/10 ![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Wow !!!!!!!
Dom WSPANIAŁY !!!!!! 100/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
O my god! Co za dom! No nie no, perfekcja, cudo, ideał, szczerze dom nie w moim stylu, ale o rany on jest cudowny . Jesteś po prostu genialny. Mogę wiedzieć ile go robiłeś??
Szczególnie podoba mi się na zewnątrz ![]() 1000/10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Przepiękna willa ! Jejku jak oglądałam Twój dom to aż nie chciało mi się wierzyć, że można zrobić taki cudowny dom. Bardzo mi się podoba, ma niesamowity klimat (świetne pokoje dla służby), cudowne wnętrze i ogrody ... Brak słów, normalnie cudeńko
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|