|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
Wenezuelska telenowela |
![]() ![]() ![]() ![]() |
117 | 22.50% |
Poszukiwanie UFO |
17 | 3.27% |
Życie bez zmartwień |
101 | 19.42% |
Normalne życie |
285 | 54.81% |
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Oczywiscie w ciagu dnia staram sie jak najwiecej spelnic aspiracji sima.
Potem zapełniam paski potrzeb fizologicznych sima. A na koniec czas na przyjemnosci zapraszam przyjaciół lub jade do parceli publicznych , |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
... prowadzą życie różne... najczęściej gram jedną rodzinką ma. Jest tam dopiero jedna osoba (miałam na nowo instalowany windows
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
o własnie - morderstwa! czy jeden sim może zabić 2? a jeśli tak to jak???
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Moje imy prowadzą normalne życie. Ich dzieje wyglądają mniej więcej tak:
Narodziny->Nauka chodzenia,mówienia,załatwiania sie->Szkoła podstawowa->Gimnazjum( a w tym: 1 pocałunek, chłopak, 1 randka, rozstanie)->Studia( oczywiście nie wszyscy sie dostają)->Zostanie dorosłym (przeprowadzka, nowi znajmi, nażeczony -a, mąż -żona, dziecko, praca, śmierć kogoś z rodziny)->Emerytura (bawienie wnuków, emerytura, śmierć...) No prawda, że czasami dzieją sie dziwne żeczy, m.in. utonięcie, porwanie przez UFO.... Ale zazwyczej jest właśnie tak jak przedstawiłam. |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Raczej jest to normalnie życie, bez zmartwień. Noo.. Chyba, że urodziło im się dziecko UFO (kodem - przez przypadek
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Nie nojeśli chodzi o moje simy to ich zycie zazwyczaj przypomina albo sitcom albo brazylijskiego tasiemca.Najbardziej to MODE NA SUKCES
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze robie siebie i jest tak:
Mam kilak dziewczyn jednoczeście(nia kaliente, amelia miastowa, kassandra ćwir, marlena panicz), żenie się z tą która ma pragnienie romansowania(nina), ona zachodzi w ciaze i tyje, ja ją zdradzam a ona mnie, potem rodzi się dziecko (Ivan)którego ona nie chce, ona wariuje i wkrótce, po awanturach, kłutniach, bitwach, kiedy mam z nią kontakty po -50 z obu pasków to bierzemy rozwód i mi zostaje dziecko, w tym czasie dbam o kariere, dzieckiem opiekuje sie opiekunka, kiedy dziecko idzie do skzoly i mam iwcej czasu zaprzyjaznam się z nową kobietą (Jessicą Smith, wynajmującą pokój u przyjemniaków) wkrutce się pobieramu i żyjemy w miłości, rodzi się dziecko(William), w tym czasie starszy syn umawia się na randki, zrywa z dziewczyną i całuje się po raz pierwszy) Gdy Ivan idzie do szkoły ginie w tragedi (ahe ton ogień do kupowania) gdy Jessica jest drugi raz w ciazy, rodzi się Cris który jest o wiele łądniejszy od brata więc smutek po stracie tamtego nie taki wielki. Ivan poszedł na studia, niestety, porwało go UFO i urodził syna(mars), pożucił wiec studia i wróćł do okolicy, wprowadził się do szałasu w lesie i tam wychowywał kosmite i adoptował syna (Viktora), potem poznaje Romana i sie w nim zakochuje, przeprowadza się do wiekszego domku i tam zachodzi w ciaze i bierze slub z Romanem, rodzi syna (Patrica) Ale w tragedii giną jego synowie Victor i Mars (Ach ten niebezpieczny wiek dziekca szkolnego ![]() Czyli sielanka, nie? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Guest