![]() |
#92 |
Reputacja: 12
|
![]()
U mnie to zazwyczaj różnie, raz to raz to. Najczęściej jednak wybieram matematykę, biologię i aktorstwo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Ja właśnie dziś przeprowadziłam dwójkę moich simów przez Aktorstwo i Historię. Poza tym przeszłam przez: Literaturę, Matematykę oraz Psychologię, Biologię.
|
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze wybieram psychologię lub filozofię,bo tym się interesuję.Po prostu chciałam żeby moje simy były takie,jak ja :].Moja simka na wydziale psychologii jest narazie na 3 roku.Niestety moje lenistwo doprowadziło do tego,że to będzie pierwsza simka którą doprowadzę do końca studii.
|
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Ja wybieram przewaznie Biologie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Ja chciałabym wybierać jakieś artystyczne dziedziny,ale moi głupi simowie zawsze mają aspiracje typu "fizyka" :/ albo (o zgrozo) "matematyka" O_o
|
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Najczęściej wybieram matematykę, albo aktorstwo. Ale prowadziłam moje simy już chyba przez wszystkie dziedziny. Tylko trzeba wybrać przed drugim rokiem, bo na drugim roku sim ma pragnienie kerunku a na pierwszym jeszcze nie
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubię fizykę. Przeprowadzam przez ten kierunek moją ulubioną simkę. Na drugim miejscu psychologia. Mój brat uwielbia ekonomię.
|
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Hmm... aż wstyd się przyznać ale NS mam dopiero od dwóch dni (tylko bez zbędnych komentarzy xD). Jedna z moich Simek studiowała aktorstwo, a druga sztukę. Moim zdaniem sztuka był mniej wymagająca
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|