![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
No to moj kolejny dom
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Tu mój domek , wiem że jest szpatny ale co tam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
kolejne moje dzieło , te jest najzwyklejsze , ale co tam oddaje je waszej ocenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
Super domki!!! Ja gram w The Sims od wakacji. Jestem tu poraz pierwszy jako użytkownik (musze to pisać poraz drugi, bo wcześniej pisałem to jako temat). Zawsze robię symetryczne domki w kształcie litery U, z jasnymi ścianami na zewnątrz i czerwonym dachem. Jest w nim kilka łaźienek, gabinet, salon+kuchnia+jadalnia oraz dodatkowy mały salon na górze. Na dworze duży ogród w którym jest pełno kwiatów (wszystkie rodzaje), Buda dla psa, wanna dla psa, basen, mini jadalnia z grilem, stół do robienia gnomów, kosz do koszykówki, warzywnik ze strachem. W salonie duży telewizor, kanapy 2 i 3 (te niebieskie), jakiś fajny dywan i kolorowe obrazy. Jest tam takrze jadalnia (najdroższy zestaw), akwarium, pianino, barek. W kuchni to co zawsze, ale musi być zielona. Łazienki 1 biała i 2 niebieskie. Gabinet ma szachy, komputer, sztaluge pułkę do nauki. Na balkonie klatka dla ptaków, teleskop, kwiatki. W tym domku mieszkam ok. od 160 dni I jest zrobiony bez kodów. Jeśli zrobisz domek bez kodów, to masz sadysfakcję!!!
|
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
Uwarzam że wymarzony domek to : mały przytulny domeczek z malymi pokoikami (oczywiście nie za małymi )
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Ja mam taki sobie dom puzniej zamieszcze zdiecie narazie tylko pokaze pokoj mojej gwiazdy Avril Lavigne
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze robię willę dwupiętrową z wszystkim co jest do kupienia
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Moze moj domek was hmm.... zadowli ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Jak widzicie - w temacie został zrobiony gruntowny porządek. Z 49 stron zrobiło się zaledwie 8, ale za to ile na nich do podziwiania! ![]() Zostały jedynie posty ze zdjęciami Waszych domów lub opisami tych wymarzonych. Proszę o wybaczenie wszystkich, których posty zniknęły z tego tematu, ale było to niestety konieczne. :mellow: Od tej pory prosimy Was bardzo o ściślejsze trzymanie się tematu i umieszczanie tu wyłącznie postów przedstawiających Wasze domy, ewentualnie opisów - jak taki wymarzony dom powinien według Was wyglądać. Żeby niepotrzebnie nie zapełniać tego jakże ciekawego działu prosimy Was o kierowanie uwag i komentarzy bezpośrednio do autorów poszczególnych postów, dzięki temu temat będzie bardziej przejrzysty i łatwiejszy w przeglądaniu. Nie muszę chyba dodawać, że wszelkie posty nie na temat będą kasowane Porządki były konieczne, gdyż temat był niemiłosiernie zapchany przez co tracił sens i urok. Odwiedza nas duża ilość osób, za co bardzo wszystkim dziękujemy ![]() Oto nowa odsłona "Waszego Domu Marzeń" - ZAPRASZAMY DO OGLĄDANIA I GORĄCO ZACHĘCAMY DO ZAMIESZCZANIA ZDJĘĆ WŁASNYCH SIM -DOMÓW !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewentualne pytania o dodatki zamieszczone na zdjęciach prosimy kierować do tego działu na Forum : ~~~~~---> ---> --->OoO, muszę to mieć ! <--- <--- <---~~~~~ |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|